Medcezir Tekrar Orijinalden mi Devam Ediyor?

Dizi güzel bence yani uyarlamasinin ilk bolumunu izledim begenmedim ben :)
Bizimki daha güzel :)

Bu incelemeyi yaparken medcezir orjinal senaryo ile ilerledigini görmenizi istedim
Umarim sizde katılırsıniz bana
@xemrexxx @destere @Çiğdem- @sürgünüm @Bully @ABAY_06 @RevaN @gözlemci @cookies @Billy Kane @cookies @beyazsoy @Yakamoz-Asi
Yahu 1 kez etiketlesen yeter foruma girince görürüz elbet. :A

Güzel bir analiz olmuş eline sağlık. Medcezir'in, orjinaliyle paralel gitmesi daha iyi bence böylece heyecan hiç eksik olmaz diziden. :A

Ama benim anlamadığım 13.bölümden sonra Ece Yörenç kendi yazdı diyorlar ya bu sezon niye fikir değiştirdi o zaman :D

Yahu 1 kez etiketlesen yeter foruma girince görürüz elbet. :A

Güzel bir analiz olmuş eline sağlık. Medcezir'in, orjinaliyle paralel gitmesi daha iyi bence böylece heyecan hiç eksik olmaz diziden. :A

Ama benim anlamadığım 13.bölümden sonra Ece Yörenç kendi yazdı diyorlar ya bu sezon niye fikir değiştirdi o zaman :D

Etiketlemeye gelince bazen görmüyorsunuz kabul edin :)
ece hanım yazamadıgini anlayınca kopya çekeyim en iyi demiş olabilir :D

Aynen yavaş yavaş işi bıraksın
Bu arada elif in sonunu ne olacak biliyorum ama siz şimdi spoiler kuralları filan diye kızarsıniz filan konuya yazmak istemedim
Diziyi izleyenler var ya yazmaman iyi olmuş merak edenlere özelden söylersin olmazsa. :D

Etiketlemeye gelince bazen görmüyorsunuz kabul edin :)
ece hanım yazamadıgini anlayınca kopya çekeyim en iyi demiş olabilir :D
Kopya değil mecbur kalıyor bir yerden bastan yasak ask yazarsan bunun ortaya çıkması ve ortalığın karışması lazim.senaryo tekniği olarak bu mecbur. Tabi nasıl ortaya çıkacağı aralarında nasıl bir hikaye dönecek yeni yazana bağlı ama uyarlamalarda ana hatlarin benzemesi kaçınılmaz

The oc dizisi 2003 yılında basladi beğenmemen normal , bende beğenmedim
Biz modern dizilerin gencleriyiz öyle eski dizileri izleyemiyoruz mesela Ezel var @Çiğdem- dedi diye baktim 48. Bolume kadar geldim sonra okul basladi bıraktım. Görüntüsunu begenmedim ben bide sesleri falanda begenmedim sizi sektörü 4 yilda çok büyümüş bence :bhr:

Kopya değil mecbur kalıyor bir yerden bastan yasak ask yazarsan bunun ortaya çıkması ve ortalığın karışması lazim.senaryo tekniği olarak bu mecbur. Tabi nasıl ortaya çıkacağı aralarında nasıl bir hikaye dönecek yeni yazana bağlı ama uyarlamalarda ana hatlarin benzemesi kaçınılmaz
Ama beyazsoy forumda 1 konu açılmıştı
Medcezir 13.bölümden sonra özgün senaryo olacak şimdi sen bu haberi görsen benle aynı tepkiyi verirsin bence :)

Biz modern dizilerin gencleriyiz öyle eski dizileri izleyemiyoruz mesela Ezel var @Çiğdem- dedi diye baktim 48. Bolume kadar geldim sonra okul basladi bıraktım. Görüntüsunu begenmedim ben bide sesleri falanda begenmedim sizi sektörü 4 yilda çok büyümüş bence :bhr:
Izlememen iyi olmuş zaten bildiğim kadarıyla Karadayı 30 dk filan bitiriyordun sen :D

Ama beyazsoy forumda 1 konu açılmıştı
Medcezir 13.bölümden sonra özgün senaryo olacak şimdi sen bu haberi görsen benle aynı tepkiyi verirsin bence :)
Yok haklısin bir konu değil boyle bisurru konu açtılar. Sen başka bir şey yazamayacaksan boyle konusmayacaksin