Medcezir Tekrar Orijinalden mi Devam Ediyor?

Evet orası öyle ama benim dediğim şu 13.bölümden itibaren farklı yazıldı kısmı. Bu haberde ilk bizim forumda çıktı kaynağı belli değildi. :D
Aynen işte o haber yüzünden herkes 13 bölümden sonra özgün zannediyordu medcezir
Aslında 1.sezon farklıydı ama 2.sezon resmen aynı gidiyor
Ve ben bunu forumda söylüyorum ama kimse dikkate almıyordu ama şimdi gördüler :D

Herşey ortada aslında. Ece Yörenç diziyi bu hallere soktu artık. Aslında kadına biraz hak veriyorum aynı anda iki dizi yazıyordu. Ancak şimdi bir taneye düştü. Umarım yaratıcı ve seyircinin seveceği bir senaryoyla karşımıza çıkar önümüzdeki bölümlerde. :)
Haklısın :) Peki incelemeyi nasıl buldun ? Şaşırdığın noktalar oldu mu okurken ? :)

Öncelikle emeğine sağlık kardeşim...

Tamam haklı olabilirisn her ne kadar eski çizgisindne ayrılmayıp orjinali ile beraber gitse de dizi sankidim gözümden düştü ,haa bu demek değil ki izlemeyeceğim elbette izleyeceğim yazın bakmayı düşünüyorum toplu olarak ,lakin dizi gözümde epey bir düştü gerek Mira ve yaman aşkı olsun gerek diğer konular olsun , Dizi ilk sezon verdiği hazzı verememekte. Eğer ki ilk bölümler tadında olsaydı dizi zaten beklenen reytingi rahatça alabilirdi ,Ayrıca dizideki bir sıkan diğer unsur da devamlı parti yapılma olayı,herkes bıkmış adeta ,bu işin zenginlikle de bağıntısı kalmadı her bölüm partisiz geçmez oldu dizi... Kısacası dizi Mira yaman aşkı üzerine dahi kurulu olsa bile artık sıkmaya başladı ...

Ben yabancı versiyonunu izlemiştim. Her türlü Medcezir daha iyi bence. Eline sağlık Harun. :)

Öncelikle emeğine sağlık kardeşim...

Tamam haklı olabilirisn her ne kadar eski çizgisindne ayrılmayıp orjinali ile beraber gitse de dizi sankidim gözümden düştü ,haa bu demek değil ki izlemeyeceğim elbette izleyeceğim yazın bakmayı düşünüyorum toplu olarak ,lakin dizi gözümde epey bir düştü gerek Mira ve yaman aşkı olsun gerek diğer konular olsun , Dizi ilk sezon verdiği hazzı verememekte. Eğer ki ilk bölümler tadında olsaydı dizi zaten beklenen reytingi rahatça alabilirdi ,Ayrıca dizideki bir sıkan diğer unsur da devamlı parti yapılma olayı,herkes bıkmış adeta ,bu işin zenginlikle de bağıntısı kalmadı her bölüm partisiz geçmez oldu dizi... Kısacası dizi Mira yaman aşkı üzerine dahi kurulu olsa bile artık sıkmaya başladı ...
Sağol beğendiğin için :)
bu arada 50 bölüm oldu nerdeyse bence başlama hiç :D

Merissa değil Marissa bu arada. :D

Ayrıca yabancı versiyonunda Sude Orkunla beraber oluyordu. :)