Şarkısını bile özlemişim.
İzleyeli 2 yıl oldu, olayları falan hatırlıyorum ama hangi bölümde olduğunu veya o kadar detayı hatırlamıyorum doğal olarak. İlk defa izliyormuşcasına ilerliyorum.@Yiğitt, olayı çözmüşsün. İlk defa izliyormuş gibi yapıp, öyle yorumluyorsun. Daha keyif alırsın.
Aynen, ben de unutmuşum bazı şeyleri. Sen yazınca hatırladım. Tan vardı, Tyler Hoechlin'e benzeyen biriydi. Mert'in sahneleri eğlenceli oluyordu özellikle, Yaman'ın sahneleri entrika doluydu. Barış Falay'ın dizideki mükemmel oyunculuğu vardı. Mine Tugay, ikinci sezon da devam etseydi bir de.İzleyeli 2 yıl oldu, olayları falan hatırlıyorum ama hangi bölümde olduğunu veya o kadar detayı hatırlamıyorum doğal olarak. İlk defa izliyormuşcasına ilerliyorum.
Dizinin en büyük kaybı Mine Tugay oldu, senaryo gereği ayrıldı ama reytinglerde belki de etki buydu. İlk sezon AB'de 10-11 alan dizi ikinci sezon 5'e tıkanıp kaldı. TOTAL'de 8-9 alan dizi ikinci sezon 4-5 arası gitti, 3'e bile düştü.Aynen, ben de unutmuşum bazı şeyleri. Sen yazınca hatırladım. Tan vardı, Tyler Hoechlin'e benzeyen biriydi. Mert'in sahneleri eğlenceli oluyordu özellikle, Yaman'ın sahneleri entrika doluydu. Barış Falay'ın dizideki mükemmel oyunculuğu vardı. Mine Tugay, ikinci sezon da devam etseydi bir de.
İkinci sezon entrika olayını abarttılar çünkü. İşin içine Mert ile Eylül arasındaki mevzular da girdi, Yaman ile Mira arasındaki ilişki iyice sarpa sardı. Selim'i başka bir kadınla yakınlaştırdılar. Senaryo tıkandığı için kendini tekrar etmeye başladı dizi ve bu da sıkıntılar doğurdu. Mine Tugay'ın devam etmesi daha iyi olurdu. Ender'in ölümü, Selim'i depresif bir hâle sokmuştu. Gerçi devam etseydi de, muhtemelen yine aralarında entrika dönerdi. Birinci sezon tamamdı ama ikinci sezon, birinci sezonu aratır nitelikteydi.Dizinin en büyük kaybı Mine Tugay oldu, senaryo gereği ayrıldı ama reytinglerde belki de etki buydu. İlk sezon AB'de 10-11 alan dizi ikinci sezon 5'e tıkanıp kaldı. TOTAL'de 8-9 alan dizi ikinci sezon 4-5 arası gitti, 3'e bile düştü.
Hiç atlama yapmıyorum, ful izliyorum. İzinde olunca evde yapacak bir şey yok, bir kitap oku bir medcezir ilerliyorum.Ne ara 22. Bölüme geçtin @Yiğitt? Atlayarak mı gidiyorsun? Yoksa boşta kaldığında sürekli mi izliyorsun? İki saatlik dizi sonuçta.
Demek izinde olman sebebiyle 24 saatlik dilimini Medcezir ile dolduruyorsun. O zaman doğalmış, o kadar az zamanda çok izlemen.Hiç atlama yapmıyorum, ful izliyorum. İzinde olunca evde yapacak bir şey yok, bir kitap oku bir medcezir ilerliyorum.
Dün bir de ablamlara gittim gün boyu ordaydım, olmasaydım şimdi 30'a gelirdim herhalde. (Şu an 23'teyim.)
Sabah 10 akşam 12 işte, sığdırıyoruz. Bunu bitireyim de Kardeş Payı'nı izlemeyi istiyordum, baya merak ediyorum. Ardından Suskunlar'ı ikinci kez izleyeceğim. (Kısa zaten bunlar)Demek izinde olman sebebiyle 24 saatlik dilimini Medcezir ile dolduruyorsun. O zaman doğalmış, o kadar az zamanda çok izlemen.
Eski dizilerden Leyla ile Mecnun'a sarıyorum genelde ama o da bir günde fazla izleyemiyorum. Gerçi kaç defa izlediğimi bile unuttum bölümlerini, üç dört defa rahat bitirdim. Haliyle fazla izleyemem doğal. Arada Behzat Ç.'ye sarıyorum, onu da bir o kadar bitirmişimdir.
Kardeş Payı'nı da bitirdim iki üç kez. Üstüne sahnelerini kaç defa bitirdiğimi hatırlamıyorum. İşler Güçler'i de izle izlemediysen, o da çok iyi. Leyla ile Mecnun'un senaristi ile, Kardeş Payı ile İşler Güçler'in yönetmeni kuzen.Sabah 10 akşam 12 işte, sığdırıyoruz. Bunu bitireyim de Kardeş Payı'nı izlemeyi istiyordum, baya merak ediyorum. Ardından Suskunlar'ı ikinci kez izleyeceğim. (Kısa zaten bunlar)
Behzat Ç. ve Leyla ile Mecnun'u izlemeyi çok istiyordum ama ne ara olur o bilmiyorum, belki izinden sonra işe başlayınca başlarım. Günde bir bölüm falan.