Ben her zaman doğruları söylerim.Biliyorum dengesiz olduğunu Güneşin Kızlarına yaptığın yorumlar güldürdü bugün
Ben her zaman doğruları söylerim.Biliyorum dengesiz olduğunu Güneşin Kızlarına yaptığın yorumlar güldürdü bugün
Beni seviyon mu lanBen her zaman doğruları söylerim.
Ayol sen sevilmeyecek hanım mısın, hayranınım.Beni seviyon mu lan
Hanım derkenAyol sen sevilmeyecek hanım mısın, hayranınım.
Ben seni kız sanıyordum, o aklıma geldi.Hanım derken
Yine ne saçmalıyon uykun gelmişBen seni kız sanıyordum, o aklıma geldi.
Aylar önce sana özelden başladım diye mesaj atmıştım, sen şaşırmıştın. O kadar bölümü nasıl izleyecen demiştin.Çok geç başladın cidden.
Bu dizinin finali harikaydı ya. Çok heyecanlıydı.
Ben cidden şaşırdım çünkü bölümleri 2 saat sürüyor.Aylar önce sana özelden başladım diye mesaj atmıştım, sen şaşırmıştın. O kadar bölümü nasıl izleyecen demiştin.
Aynen finali güzeldi ama ben Mira ölsün isterdim.
Bende şaşırdım kısa sürede başlayıp bitirmeme.Ben cidden şaşırdım çünkü bölümleri 2 saat sürüyor.
Finalde kesinlikle ölmeliydi hatta onun yerine yaman ölse daha iyi olurdu.
Aynen. Artık seyirci mutlu sonlardan sıkıldı zaten kötü sonlar daha akılda kalıcı olur.Bende şaşırdım kısa sürede başlayıp bitirmeme.
Aşkı Memnu finalinde Bihter ölmüştü, bak hala konuşuluyor final. Medcezirin de finalinde birisi ölseydi unutulmaz diziler arasına girerdi genel temadan bence.
Ben Mira'yı seviyordum ama hep @Bully e de dedim inşallah finalde Mira ölür diye. Bully bana deme öyle falan diyordu ama ölseydi daha efsane olurdu dizi.Aynen. Artık seyirci mutlu sonlardan sıkıldı zaten kötü sonlar daha akılda kalıcı olur.
Biz Mira ölür diye beklerken Yaman ölüyordu az daha 😱 Pis Orkunç.Ben Mira'yı seviyordum ama hep @Bully e de dedim inşallah finalde Mira ölür diye. Bully bana deme öyle falan diyordu ama ölseydi daha efsane olurdu dizi.
Birinden birisi ölseydi keşke.Biz Mira ölür diye beklerken Yaman ölüyordu az daha 😱 Pis Orkunç.
Mutlu sonla bitmesine çok sevindim oh olsun sana.
Orkunç çok iyidi ya yamanla miraya az çektirmediBirinden birisi ölseydi keşke.
Ben hep kötü sonlar severim, kötüyüm çünkü ben.
Orkunç'u bile özledim. 😱
Orkunç olmasa diziye renk katan unsur olmazdı ama, hep onun sayesinde diziye renk geldi.Orkunç çok iyidi ya yamanla miraya az çektirmedi
O karakter oyunculuk olarakta iyidi o dizide oyunculuk olarak en iyisi oyduOrkunç olmasa diziye renk katan unsur olmazdı ama, hep onun sayesinde diziye renk geldi.
Ben her zaman doğruları söylerim.
Beni seviyon mu lan
Çok geç başladın cidden.
Bu dizinin finali harikaydı ya. Çok heyecanlıydı.
Biz Mira ölür diye beklerken Yaman ölüyordu az daha 😱 Pis Orkunç.
Mutlu sonla bitmesine çok sevindim oh olsun sana.
mega tv (şili) fragmanı @Çiğdem- çatla serenayı beğeniciler yine @sokak sanati @cookies @vadikızı @HarzeMOrkunç çok iyidi ya yamanla miraya az çektirmedi