Medcezir 9. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Videoyu yükleyen üye senin ülkende bu videoyu yasakladi" diyor :T

Yurtdışında izlemeyi yasaklamışlar demek. Star TV'nin resmi internet sitesinden izleyebilirsin ya da en iyisi hiç izleme. Daha keyifli olur böylesi. :)

@Yakamoz-Asi Aynen ben de izleyemiyorum artık. :( Bu ne demek? Böylü yaparlarsa ben de bi netten izleyebiliyorum onu da izlemem artık. Hemen Ece Yörençe mesaj atayaım bakalım ne cevap veriyor.

Bu arada ben ne demiştim. Fragmanın resiminde lunapark sahnesi var. İlk aşk orada başlayacak demedim mi? :A @Arslan Bey @Bully

@Yakamoz-Asi Aynen ben de izleyemiyorum artık. :( Bu ne demek? Böylü yaparlarsa ben de bi netten izleyebiliyorum onu da izlemem artık. Hemen Ece Yörençe mesaj atayaım bakalım ne cevap veriyor.

Bu arada ben ne demiştim. Fragmanın resiminde lunapark sahnesi var. İlk aşk orada başlayacak demedim mi? :A @Arslan Bey @Bully

Cok sinir bozucu cok :( evet at direk mesaj. Bu ne ya? :T

Evet valla demistin. Fragmanin resmide lunapark :D

2.fragman çok iyi. :D Sonunda Yaman ile Mira öpüşecekler. :D Ama aksiyon olmayacak gibi bu bölüm fragmanlara bakılırsa. Reytinglere nasıl etki eder bilinmez. :)

The O.C.'yi izleyen herkes bu tahmini yürütür ve bu tahmini tutturur. Şu anda birebir aynı gidiyor. :D

İzledim fragmanı. :)

Dediğim gibi lunaparkta aşk başlıyor. Yamanın yükseklik korkusu olacak ve Mira onu öpecek. Ama fragmana bakarsak Yaman da yakınlaşıyor. The O.C.`de Ryanın korkudan gözleri kapalıydı ve Marissa onu aniden öpüyordu.

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot