+1Güzel bölüm olacak yine.Diğer fragman aksiyonlu bir fragman bekliyoruz. Yaman'ın başına muhakkak bir şey gelir yine.
Güzel bölüm olacak yine.Diğer fragman aksiyonlu bir fragman bekliyoruz. Yaman'ın başına muhakkak bir şey gelir yine.
İyice Kuzey'e benzettiler çocuğu Ece ile Melek. Huzuru ve mutluluğu bulsun, beladan kurtulsun artık.bir bòlüm de bir şey gelmesin şu cocugun basına
The O.C.'de Ryan ve Marissa aşkı lunaparkta başlıyordu ilk defa. Lunaparkta Ryan yüksekten korkarken Marissa onu öpüyordu. Bakalım Medcezirde nasıl yapacaklar.![]()
O.C u O.Ç diye okudum ilk baştaThe O.C.'de Ryan ve Marissa aşkı lunaparkta başlıyordu ilk defa. Lunaparkta Ryan yüksekten korkarken Marissa onu öpüyordu. Bakalım Medcezirde nasıl yapacaklar.![]()
The O.C.'de Ryan ve Marissa aşkı lunaparkta başlıyordu ilk defa. Lunaparkta Ryan yüksekten korkarken Marissa onu öpüyordu. Bakalım Medcezirde nasıl yapacaklar.![]()
Senaryoya göre Sudenin Asım Şekip Kaya ile birlikte olması gerekiyor. Hatta Orkunla da ilişki yaşamalı ama onu yaparlar mı bilmiyorum.Vay vay vay, daha neler olacak neler![]()
Senaryoya göre Sudenin Asım Şekip Kaya ile birlikte olması gerekiyor. Hatta Orkunla da ilişki yaşamalı ama onu yaparlar mı bilmiyorum.![]()
Mira başka bir kızla ilişki yaşayacak.Sude dedigin Mira'nin anasi mi 😱 yok artik 😱 RTÜK kaldirmaz o sahneleri![]()
![]()
Mira başka bir kızla ilişki yaşayacak.Ama onu kaldırmazlar değiştirirler kesin.
![]()
Medcezir'in 9. Bölümün 2. Fragmanı konuya eklendi.![]()
Fragmanlarin ikiside yurt disindan izlenmiyor sanirim![]()
İzleyemiyor musun yani?