yalnız beyler diziye aksiyon katan nadir'de öldü tehlikenin farkında mısınız?![]()
Ya bana ölmüs gibi gelmedi ya sanki daha hareket ediyordu gözleri falan.Güle güle Turunç. Bakalım bundan böyle diziyi heyecanlı tutmak için ne bulacaklar?
selim sedef olayına girmesinlerde. 😕Güle güle Turunç. Bakalım bundan böyle diziyi heyecanlı tutmak için ne bulacaklar?
vurulur vurulmaz ölmez zaten.Ya bana ölmüs gibi gelmedi ya sanki daha hareket ediyordu gözleri falan.![]()
Ne bileyim ya kac bölümdür aksiyon yapiyordu dizide, asil hikaye gibiydi aslinda dizinin.selim sedef olayına girmesinlerde. 😕
vurulur vurulmaz ölmez zaten.hem cesedi orda mı bırakcaklar.
![]()
Kimi sevsek ölüyor. Bir süre kaybolur sonra ortaya çıkar mı diyorsun? bkz. Turgut SavcıYa bana ölmüs gibi gelmedi ya sanki daha hareket ediyordu gözleri falan.![]()
Yani.Kimi sevsek ölüyor. Bir süre kaybolur sonra ortaya çıkar mı diyorsun? bkz. Turgut Savcı![]()
O olmasın işte. Çağlar Ertuğrul bir süre idare eder. Biraz da Yaman kıskansın.selim sedef olayına girmesinlerde. 😕
vurulur vurulmaz ölmez zaten.hem cesedi orda mı bırakcaklar.
![]()
onun devamı gelmezdi ya ama türk dizisi sonucta bellide olmaz.Ne bileyim ya kac bölümdür aksiyon yapiyordu dizide, asil hikaye gibiydi aslinda dizinin.![]()
Diziye yeni katılan Çağlar Ertuğrul'u sapık yapsınlar. Ya da Mesut Akusta'ya daha fazla para verip diziye transfer etsinler.Kimi sevsek ölüyor. Bir süre kaybolur sonra ortaya çıkar mı diyorsun? bkz. Turgut Savcı
Dizide kötü kalmadı nasıl devam ettirecekler acaba![]()
aynen genclik dizisi olsun biraz. istedigim bu.O olmasın işte. Çağlar Ertuğrul bir süre idare eder. Biraz da Yaman kıskansın.![]()
Asım Şekip kaya ölüyor ama ölmesinde sudenin payı da var azda olsaDaha durun su Giray'in arkadasi var Mert'i kaciran, sonra o "Sekiz"li adam. Bir seyler cikar ya.Kenan-Sude cikacak daha ortaya.
Baska neler olacak @Harunnn60 bizi heyecanlandiracak tüyolar versene genel gidisat hakkinda.![]()