"Ben Leman" İçin Final Alarmı! 13. Bölümde Bitebilir! | NOW

Yazık olur. Elinde olan ve yayınlamayı beklediği dizi bundan iyi alamaz. Sakıncalı için dizi harcandı. Daha sonra 5 bölüme Sakıncalı finito italyano oldu. Elimdekinden olmazdım şuan.
0 maliyetle film yayınlar, böyle duygusal düşünseydi tüm dizileri devam ediyordu.

• Aynen
Reactions: TenTen
0 maliyetle film yayınlar, böyle duygusal düşünseydi tüm dizileri devam ediyordu.
Cumartesi günleri uzun süre sonra ilk kez yarışta olabilmişsin ne istiyorlar daha anlamıyorum. Kanal D ve Now şu duruma geldikleri için şükür etmeli.

16'ya kadar devam edilmeli. Ardından bu hafta aldığı reytinglerde kalırsa 26'ya uzamalı.
1-2 bölümlük sonuçlarla 10 bölümlük uzatma hakkı verilmez, düşerse ne olacak? Yeni dizilerin kaderleri 3-4'er bölümlerle değişir. Çünkü kitleleri henüz oturmaz.
Büyük planlar yapılmaz.

• Okudum
1-2 bölümlük sonuçlarla 10 bölümlük uzatma hakkı verilmez, düşerse ne olacak? Yeni dizilerin kaderleri 3-4'er bölümlerle değişir. Çünkü kitleleri henüz oturmaz.
Büyük planlar yapılmaz.
Ben Leman yeni bir dizi değil. Yaklaşık 4 ay'a yaklaşmak üzere. Yoksa yeni diziler için dediğin şeyler doğru.

Cumartesi günleri uzun süre sonra ilk kez yarışta olabilmişsin ne istiyorlar daha anlamıyorum. Kanal D ve Now şu duruma geldikleri için şükür etmeli.
Ben de aynı fikirdeyim ama dediğim gibi kanallar bizler gibi duygusal düşünmüyor.

• Üzücü
Ben de aynı fikirdeyim ama dediğim gibi kanallar bizler gibi duygusal düşünmüyor.
Now için özellikle bence her şey reklam geliri :A Xde bir yazıda şirketler genelde sene başı pek reklam vermiyor ondan çoğu dizi yılbaşında bitiyor tarzı bir şey okumuştum.

• Aynen
Reactions: serhatt
Now için özellikle bence her şey reklam geliri :A Xde bir yazıda şirketler genelde sene başı pek reklam vermiyor ondan çoğu dizi yılbaşında bitiyor tarzı bir şey okumuştum.
Kesinlikle doğru bir yazıymış. Bu dizide o yazıda yazılanlardan ötürü nasibini alacak yarın. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24