Medcezir 49.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
64,270
Puanı
1,060
Star TV ekranlarında yayınlanan, başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Defne Kayalar ve Şebnem Dönmez gibi isimlerin paylaştığı, senaryosunu Ece Yörenç'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği Ay Yapım imzalı sevilen gençlik dizisi Medcezir'in 49.bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

Medcezir, yeni bölümüyle bu akşam 20:30'da Star TV'de!

10527875_727473953996808_3112465506402384500_n.jpg

Sen dua et yüzünü göstersinler bu bölüm. :A
Gecen bölüm (kıyıda köşede vücudunun bi kısmının gosterildigi süreler dahil ) 44 sn gosterildi ondan onceki bölüm 0 :( ondan önceki bölüm 1 dakika 20 sn gosterildi :)
Keske Turunç nadirle ayşe evlenseydi ya :(

Bu arada leyla ndn turuncla evlendi anlamadim ben Turunç leylayo öldürüp yoluna devam edebilirdi zaten o şoför leylaya yanık :A

Gecen bölüm (kıyıda köşede vücudunun bi kısmının gosterildigi süreler dahil ) 44 sn gosterildi ondan onceki bölüm 0 :( ondan önceki bölüm 1 dakika 20 sn gosterildi :)
Keske Turunç nadirle ayşe evlenseydi ya :(

Bu arada leyla ndn turuncla evlendi anlamadim ben Turunç leylayo öldürüp yoluna devam edebilirdi zaten o şoför leylaya yanık :A
Saniyesine kadar sayıyor işte örnek fan. :A Ayşe Giray'la evlendi artık kaçtı o tren. :D

Valla Turunç Nadir Leyla ile niye evlendi ben de tam anlamadım kafasında ne tilkiler dolaşıyor acaba bu bölüm anlarız. :D

Saniyesine kadar sayıyor işte örnek fan. :A Ayşe Giray'la evlendi artık kaçtı o tren. :D

Valla Turunç Nadir Leyla ile niye evlendi ben de tam anlamadım kafasında ne tilkiler dolaşıyor acaba bu bölüm anlarız. :D

Sayıyorum tabi hem nasilsa az gösteriliyor sayarken mutlu oluyorum Pinar Tuncegilimi hem zaten tek fanıyım kızın :)
Ama hem senaryoda hem gerçek hayatta evli :(

Belki Giraydan boşanir of off keske Miranin babasina yazsaydi akilsiz kız :T

Ah ah olan Leylayi seven parlağa oldu . @Çiğdem- koş kız bi parlak boşta kaldi sana verelim :)

Bölüm iyi mi kötü mü anlamadım bi sıkılır gibi oluyorum sonra tam hareketlendi diyorum tempo yeniden düşüyor.