Doruk, Burak, Eda, Tuçe, Hale gibi 1-2 dakika görünür.Özlemişiz.Ama hikayesi nasıl devam edecek acaba diziden ayrılabilir diye düşünmüyor değilim.
Laf olsun diye yazıyorum işte.![]()
Aslında Elif olayı daha uzayacaktı da Ece Yörenç reytingler düşünce Yaman-Mira olayını çabuklaştırdı bence.Doruk, Burak, Eda, Tuçe, Hale gibi 1-2 dakika görünür.![]()
Yine ön planda olur bence baksana eski sevgiliside hala dizide o şüphelendirdi biraz.Aslında Elif olayı daha uzayacaktı da Ece Yörenç reytingler düşünce Yaman-Mira olayını çabuklaştırdı bence.![]()
Şom ağızlıyımdır.@Bully sen dedin ya Ayse hiç gosterilmez diye aynen öyle oldu depresyona girdim![]()
Pınar Tuncegil 1 numaradir ama senarist onu kesfedemediŞom ağızlıyımdır.
Aslında Ayşe'yi oynayan kız Leyla'dan daha iyi oynuyor ama Leyla daha ön planda.![]()
Ama Ayşemin rolü yoktuMükemmel bir bölümdü ya.Cidden başrol olmadan dizi olmuyor. Mira Yaman oldu mu dizi de canlanıyor. Aşk kırıntıları düeti de muhteşemdi.
![]()
Aysenin olmaması izleyicileri sıktı benceYa arkadaşlar siz bu bölümün neresini Beğendiniz yatamam güzeldi ama çok iyi değildi hatta yer yer sıktı @Bully @Reytinger
Ayse figüran neresi sıksın izleyenleriAysenin olmaması izleyicileri sıktı bence![]()
Ama Mineden sonra kız kalmadı dizide bende geçen sezonda sevdiğim Ayseye yogunlasiyorumAyse figüran neresi sıksın izleyenleri
Sen Ayşeni bırak diğerlerine yoğunlaş )))
Sedef favorimAma Mineden sonra kız kalmadı dizide bende geçen sezonda sevdiğim Ayseye yogunlasiyorum![]()
Ben ergen dizisi izlemiyorum.ss
Ergen dizisi izlediğini itiraf ettin sonundaBen ergen dizisi izleiyorum.ss
Ergen dizisi izlediğini itiraf ettin sonunda![]()
Valla herkes inanır benceM' var arada.ss Zaten izliyorum desem bile inanmaz kimse.![]()
Valla herkes inanır bence
Ayrica kiraz mevsimi izliyorsun oda gençlik dizisi (ergen dizisi değil tabikide ) o zaman sen medcezir ergen dizisi olarak görüyorsun
Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧