Medcezir 46.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
10527875_727473953996808_3112465506402384500_n.jpg

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Barış Falay'ın yer aldığı Ay Yapım imzalı Medcezir'in 46.bölümle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Medcezir, yeni bölümüyle bu akşam 20.30'da Star TV'de.

bu akşamki bölümün etiketi: #enbüyükyanlışım

Yeni bölüm güzel olacak. Yaman ne hata yapacak en önemlisi o. :D

Ohannesburg 1 yorumda kalmış 😱

Kuzey Güney'deki taksici buraya transfer olmuş :D

Selim'de fena döktü icini Yaman'a ama Yaman bir cümle ile bitirdi. :D

Bana mi öyle geliyor yoksa Eylül-Mira'nin arasini mi bozmaya calisiyorlar? :D

Sonunda Mira-Yaman bulusmasi oldu, hepimiz birlesiyorlar diye saha kalktik lakin cok fena düstük. Yaman ters köse yapti. :D

Isyan yakin. :T:

Sude fena tongaya geldi. Kenan kayida aldi. :D

Hasan yine söylemedi Nadir'e.

Yaman ne güzel öptü Elif'i. :D :love1:

Bunlar nasıl barışacak çok merak ediyorum. :X Bu arada Elif vasatında vasatı bi oyunculuk gösteriyo çok itici buldum bu bölüm. :(

Bu arada her ne kadar istediğim şekilde olaylar gelişmesede bu bölümdeki senaryoyu beğendim. Ece Yörenç iyiye gidiyor. Reytinglerede yansır umarım.

Yaman sonunda duydu bir seyler ama bakalim nasil degerlendirecek...
Umarım artık yaptıkları için biraz olsun pişmanlık duyar ve aralarını düzeltmeye çalışır.

Bu arada vallahi senin sonradan üzülmemem için söylüyorum Elif'i bu kadar sevme. Sonradan kötü bir karaktere dönecek büyük ihtimal. Yaman ve Mira barışırsa ki bu büyük ihtimal olacak Elif'te Yaman'ın kendisine verdiği sözlerden dolayı intikam almaya çalışacak. Bence kesin böyle olacak. Sonradan üzülme :)

Umarım artık yaptıkları için biraz olsun pişmanlık duyar ve aralarını düzeltmeye çalışır.

Bu arada vallahi senin sonradan üzülmemem için söylüyorum Elif'i bu kadar sevme. Sonradan kötü bir karaktere dönecek büyük ihtimal. Yaman ve Mira barışırsa ki bu büyük ihtimal olacak Elif'te Yaman'ın kendisine verdiği sözlerden dolayı intikam almaya çalışacak. Bence kesin böyle olacak. Sonradan üzülme :)
Ben hayal kirikliliklarina aliskinim ama bu cok agir olur ya. :T: Yani o kadar saf, temiz, masum bir karakterden nasil seytan cikacak? Yani düsün. Mert'in kötülük yapabilecegine inanabiliyor musun? Yani Elif'te öyle duruyor simdi.. :T:

Yaman gercekleri ögrense de geri dönüs cok zor. Ama sunu söylemekte fayda var Orkun Nadir'in onun Mira ile birlikte olmasini istese de hala zorlamiyor Mira'yi hatta Yaman'a bile söylemen gerek falan dedi. Taktir ettim orada.

Ben hayal kirikliliklarina aliskinim ama bu cok agir olur ya. :T: Yani o kadar saf, temiz, masum bir karakterden nasil seytan cikacak? Yani düsün. Mert'in kötülük yapabilecegine inanabiliyor musun? Yani Elif'te öyle duruyor simdi.. :T:

Yaman gercekleri ögrense de geri dönüs cok zor. Ama sunu söylemekte fayda var Orkun Nadir'in onun Mira ile birlikte olmasini istese de hala zorlamiyor Mira'yi hatta Yaman'a bile söylemen gerek falan dedi. Taktir ettim orada.
Bencede Elif öyle bir karaktere benzemiyor ama Mira'ya Tozludere'de değilsin dedirten , Yaman'a intikam aldırtan ve Mira senden nefret ediyorum dedirten senarist için Elif'i bir anda kötü karakter yapmak zor olur mu? Olmaz :) Bence sen baştan kabullenmeye çalış durumu.

Bu arada geçen hafta hani Mira çiçek yolladığında eleştirmiştin ya bu bölüm Mira neden gelmediğini açıkladı. Oraya gelsemde sen kararını vermiş olcaktın dedi. Yani mantıklı bir açıklaması var. O kadar kızmayın artık kıza. Kötü bir kız değil Mira :)