Medcezir 46.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bencede Elif öyle bir karaktere benzemiyor ama Mira'ya Tozludere'de değilsin dedirten , Yaman'a intikam aldırtan ve Mira senden nefret ediyorum dedirten senarist için Elif'i bir anda kötü karakter yapmak zor olur mu? Olmaz :) Bence sen baştan kabullenmeye çalış durumu.

Bu arada geçen hafta hani Mira çiçek yolladığında eleştirmiştin ya bu bölüm Mira neden gelmediğini açıkladı. Oraya gelsemde sen kararını vermiş olcaktın dedi. Yani mantıklı bir açıklaması var. O kadar kızmayın artık kıza. Kötü bir kız değil Mira :)
Ben simdiden Mira'ya dogru bir yöneleyim yoksa fena batacak bu gemi. :D

Bölüm çok akıcı ve duygusaldı. Serenay cidden çok iyi oynadı bu bölüm. Yaman'ın artık adını ağzıma almak istemiyorum, o kadar tiksinçti ki bu bölüm. Umarım ölür. :X

Bölüm çok akıcı ve duygusaldı. Serenay cidden çok iyi oynadı bu bölüm. Yaman'ın artık adını ağzıma almak istemiyorum, o kadar tiksinçti ki bu bölüm. Umarım ölür. :X

Ölür mü 😱

Sonuç oraya doğru gidiyor. Ama benim istediğim Elif'in kötü bir karaktere dönüşmeden Yaman'dan vazgeçmesi ve başka bir ilişkiye başlaması :)

Insallah diyecegim ama @Harunnn60 bile umut vermiyor o konuda. :T:

Yamanin icine Ezel kacmis bu bölüm :D

Isyan ettigi sahnelerde mi? :D

Ayyy bu kadar mı olur ya :D orjinalde asım kalp krizi geciriyordu bizdede kalp krizi geçirdi ve orjinalde sude ile araları bozuktu sürekli kavga ediyorlardı bizdede araları bozuk , ece hanım araklamayin orjinal dizinin senaryosunu nerde özgün senaryo :F
@Yakamoz-Asi @hayret bi şey @beyazsoy

@beyazsoy hani bunlar 13.bölüm den sonra kendilerine özgün senaryo olusturacaklardi ya varya 2.sezondan beri iyice orjinal diziyle birebir gidiyorlar yuh yani milleti kandırıyorlar resmen

Şimdi bitirdim bölümü. Süper bir bölümdü.

Maşallah nazar değmesin dizi çok iyi gidiyor.

Yaman iyice Kenana dönüşmeye başladı. Adamın ne istediği belli değil. Köpek gibi pişman olacağı günleri bekliyoruz.

Mira sırf kimse üzülmesin diye herşeyi yanlız başına yaşıyor.

Sude iyice fettanlaştı. :F

Elif oyunculuk yapamamak dersi verdi.

Son sahne çok iyiydi ama Orkun`un Yamana bile söylemen lazım demesi bence saçma oldu. Herkes biliyor Orkunun Yamandan nefret ettiğini şimdi kalkıp da böyle şey söylemez.

Neyse reytingler düşse bile bölümler geçen sezonun başları tadında.