Elif'li fragmanı ne zamandır bekliyorduk istediğimiz oldu sonunda bakalım ne olcakİşte beklediğin Elif'li fragman @ABAY_06Yaman ne güzel kucağına alıyor.
Fragmanın sonu fena bu arada Mira ve Yaman arasında ipler iyice kopacak gibi.
Merakla bekliyoruz yeni bölümü.![]()
Faruk eski kocası dimi2.fragmanda neler oluyor öyle Elif Yaman'a Mira konusunda tavsiyeler veriyor Faruk Sude'yi öpmeye kalkıyor 😱
Bekliyoruz bakalım bölümü.![]()
Evet Mira'nın babası işteFaruk eski kocası dimi
Yaz ayında tekrarlari vardı oradan başladımEvet Mira'nın babası işteDiziyi sonradan mı izlemeye başladın yoksa adını mı hatırlayamadın
![]()
Final'de mira ölüyor demi yabancısın'daYaz ayında tekrarlari vardı oradan başladım
Konuya gelirsek açıkçası böyle bir şey olacağını biliyordum
Medcezir her ne kadar biz the oc dan bağımsızız desede hala bazı olayları alıyor bu sezon sude olayını almış , Elif olayını almış , bir tane daha vardı unuttum)şimdi aklıma geldi Orçun ile mira sevgili olacaklar bu sezon
Acikcasi ece hanim yazıyordu bunu yetiştiremeyecegini anlayınca böyle birşey yapmış))
Evt ama burda öldürmezler benceFinal'de mira ölüyor demi yabancısın'da![]()
Biraz bağlı klasınlar heycanlı olurEvt ama burda öldürmezler bence
Ender ölmüyor orjinal de onuda hatırlatıyım))
Yok şaşırmadım uykum geldi sadece yatacam birazdan.@Bully yorum yapmadın şaşırdın sende benim gibi)
Ilk bölümlerini izledim ama az çokBiraz bağlı klasınlar heycanlı olurYabancısını izliyormusun
Bu Elif karekteri orjinalin'de varmıydıIlk bölümlerini izledim ama az çok
Diğer sezon larda ne olacağını biliyorum))
bak şimdi aklıma geldi asım Şekip kaya batmaya başladı dizide orjinal de de 2.sezon batıyor , sude bunu boşanmaya kalkıyor filan olaylar olaylar
Sedef bizim dizide torpil li galiba orjinal de azıcık oynuyordu çok az
the oc dizisi Fox Tv de gösterildi zaten perşembe günleri yayınlanıyor du))
Direk kopyala yapıştır mi yapmışlar biliyorum ama varBu Elif karekteri orjinalin'de varmıydı![]()