Medcezir 43. Bölüm Fragmanı

Ya arkadaşlar konuda ki yorumları okuyunca şaşırıyorum gerçekten yaman - Mira filan diye yorumlar var :D

İşte beklediğin Elif'li fragman @ABAY_06 :D Yaman ne güzel kucağına alıyor. :D

Fragmanın sonu fena bu arada Mira ve Yaman arasında ipler iyice kopacak gibi. :D

Merakla bekliyoruz yeni bölümü. :)
Elif'li fragmanı ne zamandır bekliyorduk istediğimiz oldu sonunda bakalım ne olcak

2.fragmanda neler oluyor öyle Elif Yaman'a Mira konusunda tavsiyeler veriyor Faruk Sude'yi öpmeye kalkıyor 😱

Bekliyoruz bakalım bölümü. :)

Evet Mira'nın babası işte :D Diziyi sonradan mı izlemeye başladın yoksa adını mı hatırlayamadın :D
Yaz ayında tekrarlari vardı oradan başladım :D
Konuya gelirsek açıkçası böyle bir şey olacağını biliyordum
Medcezir her ne kadar biz the oc dan bağımsızız desede hala bazı olayları alıyor bu sezon sude olayını almış , Elif olayını almış , bir tane daha vardı unuttum :))şimdi aklıma geldi Orçun ile mira sevgili olacaklar bu sezon
Acikcasi ece hanim yazıyordu bunu yetiştiremeyecegini anlayınca böyle birşey yapmış :)))

Yaz ayında tekrarlari vardı oradan başladım :D
Konuya gelirsek açıkçası böyle bir şey olacağını biliyordum
Medcezir her ne kadar biz the oc dan bağımsızız desede hala bazı olayları alıyor bu sezon sude olayını almış , Elif olayını almış , bir tane daha vardı unuttum :))şimdi aklıma geldi Orçun ile mira sevgili olacaklar bu sezon
Acikcasi ece hanim yazıyordu bunu yetiştiremeyecegini anlayınca böyle birşey yapmış :)))
Final'de mira ölüyor demi yabancısın'da (b)

Biraz bağlı klasınlar heycanlı olur :D Yabancısını izliyormusun
Ilk bölümlerini izledim ama az çok
Diğer sezon larda ne olacağını biliyorum :)))
bak şimdi aklıma geldi asım Şekip kaya batmaya başladı dizide orjinal de de 2.sezon batıyor , sude bunu boşanmaya kalkıyor filan olaylar olaylar :D
Sedef bizim dizide torpil li galiba orjinal de azıcık oynuyordu çok az :D
the oc dizisi Fox Tv de gösterildi zaten perşembe günleri yayınlanıyor du :)))

Ilk bölümlerini izledim ama az çok
Diğer sezon larda ne olacağını biliyorum :)))
bak şimdi aklıma geldi asım Şekip kaya batmaya başladı dizide orjinal de de 2.sezon batıyor , sude bunu boşanmaya kalkıyor filan olaylar olaylar :D
Sedef bizim dizide torpil li galiba orjinal de azıcık oynuyordu çok az :D
the oc dizisi Fox Tv de gösterildi zaten perşembe günleri yayınlanıyor du :)))
Bu Elif karekteri orjinalin'de varmıydı :D