Bilmiyordum ben de Medcezir izlediğini.Off reklama girdi en heyecanlı yerde
Bilmiyordum ben de Medcezir izlediğini.Off reklama girdi en heyecanlı yerde
Hale Elif'e Mira'dan bahsetti ki Yaman'dan soğusun diye.Yaman-Mira olsun Orkun da ona kalsın onun amacı.
Bölüm süper ilerliyor tempo daha da artacak ilerleyen dakikalarda.![]()
Yok 2.sezonun ilk bölümüne de yorum yaptımBilmiyordum ben de Medcezir izlediğini.Medcezir konusuna ilk yorumun herhalde
![]()
Hale de bizden niye dedin o zamanBiliyoruz heralde.![]()
Aynen gençlik dizileri iyidir ya ben de izlemeye çalışıyorum çoğunu.Yok 2.sezonun ilk bölümüne de yorum yaptım)) , ben bu diziyle kiraz mevsimi ni izleyince stresimi alıyor o yüzden
![]()
Arada yorum yap o zaman, devam edeceksin dimi izlemeye?Yok 2.sezonun ilk bölümüne de yorum yaptım)) , ben bu diziyle kiraz mevsimi ni izleyince stresimi alıyor o yüzden
![]()
Kalite olarak medcezir , samimiyet olarak kiraz mevsimiHale de bizden niye dedin o zamanBiz Elif-Yaman'cıyız o Mira-Yaman'cı
Aynen gençlik dizileri iyidir ya ben de izlemeye çalışıyorum çoğunu.Peki sence Medcezir mi Kiraz Mevsimi mi
![]()
Karıştırdım ya doğru diyosun.Hale de bizden niye dedin o zamanBiz Elif-Yaman'cıyız o Mira-Yaman'cı
Aynen gençlik dizileri iyidir ya ben de izlemeye çalışıyorum çoğunu.Peki sence Medcezir mi Kiraz Mevsimi mi
![]()
Medcezir demek kalite demek tabii.Kalite olarak medcezir , samimiyet olarak kiraz mevsimi![]()
Medcezir çekimleri abd dizilerde ki gibi geldi bana çünkü yabancı dizi izlerken ayrıntılı inceliyorumMedcezir demek kalite demek tabii.Ama samimiyet kısmını bilemem Kiraz Mevsimi izlemiyorum. Medcezir daha samimidir bence.
![]()
Evt izlerim bunu sakinleştirdi beniArada yorum yap o zaman, devam edeceksin dimi izlemeye?![]()
Yok ben almim teşekkürler.Medcezir çekimleri abd dizilerde ki gibi geldi bana çünkü yabancı dizi izlerken ayrıntılı inceliyorum
Kiraz mevsimine de başla sakinleştirici etkisi yapabilir sende)))
Bire bir aynı gitmiyorlarmış galiba.
Evt aynı değil , kırılma noktalarini alıyor bizimkilerBire bir aynı gitmiyorlarmış galiba.![]()
Biri bana Leyla'nin dizideki misyonunu açıklasın.Leyla gözüktü.![]()
Dizide çok gereksiz karakter var takılma bence.Biri bana Leyla'nin dizideki misyonunu açıklasın.![]()
Yaman'ı rahat bıraksında kime kanca takarsa taksın. Yalnız Turunç Nadir'in Leyla'ya bakışı çok fenaydı.Dizide çok gereksiz karakter var takılma bence.![]()
Aynen.Yaman'ı rahat bıraksında kime kanca takarsa taksın. Yalnız Turunç Nadir'in Leyla'ya bakışı çok fenaydı.![]()