Bu arada Sedef karakterini ben çok beğeniyorum sen ?Varsın gitsin Asım Serez iyi birisi değil.
@Arslan Bey @Yakamoz-Asi [USER=87619]@Bully niye yorum yazmıyorsunuz, diziyi izlemiyormusunuz?[/USER]
Bu arada Sedef karakterini ben çok beğeniyorum sen ?Varsın gitsin Asım Serez iyi birisi değil.
@Arslan Bey @Yakamoz-Asi [USER=87619]@Bully niye yorum yazmıyorsunuz, diziyi izlemiyormusunuz?[/USER]
Bencede Nadir öldürdü arabada üstünü değiştiriyordu hatta.Asım öldürmedi bir kel adam var o öldürdü)) ben öyle düşünüyorum
)
Mine Tugay a kıyak gectiler acaba diziye geri dönsün diye mi yaptılar ?Ender'in Selim'i aldatmaması iyi oldu. Ender gibi melek bir karakter yapamazdı zaten böyle bir şey. Senarist iyi sıyırdı diyelim durumdan.![]()
Selim Nadir'le çok uğraştığı için açığını aradığı için kökten çözmek istedi Turunç Nadir.Asım öldürmedi bir kel adam var o öldürdü)) ben öyle düşünüyorum
)
Araları düzeldi mi acaba nolduMine Tugay a kıyak gectiler acaba diziye geri dönsün diye mi yaptılar ?![]()
Ne Turunç Nadir'miş abi bütün diziyi karıştırdı. Şimdi Selim Asım Bey'i kurtarmaya çalışacaktır Nadir'de yaklanacaktır.Bencede Nadir öldürdü arabada üstünü değiştiriyordu hatta.
Aynen adam iyi plan yapmışBencede Nadir öldürdü arabada üstünü değiştiriyordu hatta.
Rüya yoluyla yada anılarla geri gelir bir kaç bölümlükAraları düzeldi mi acaba nolduYeni dizisi yakında yayından kalkar ama Mine Tugay'ın Medcezir'e dönmesi imkansız yani buradan çeviremezler durumu.
![]()
Rüya yoluyla gelse nolacak ki yaniAynen adam iyi plan yapmış
Rüya yoluyla yada anılarla geri gelir bir kaç bölümlük))
Nadir kolay kolay yakalanmaz hacı.Ne Turunç Nadir'miş abi bütün diziyi karıştırdı. Şimdi Selim Asım Bey'i kurtarmaya çalışacaktır Nadir'de yaklanacaktır.![]()
O dedeye iyi olduNadir kolay kolay yakalanmaz hacı.Suçun Asım'a kalması süper oldu, birde Yaman Orkun'a yumruk attığı sahnede içim rahatladı.
Bölüm çok çok iyiydi, fragman geçen haftaki gibi hemen çıkar umarım.
![]()
İyi oldu olmasınada olanda hep Mert'e oluyor bu sefer babası çıkacak dedesi girecek.O dedeye iyi oldu![]()
Valla mert en fazla 1 gün üzülür etrafına kızlar toplaninca gözü birsey görmüyorİyi oldu olmasınada olanda hep Mert'e oluyor bu sefer babası çıkacak dedesi girecek.![]()
Mert'in gözü Eylül'den başkasını görmüyor ne kızları?Valla mert en fazla 1 gün üzülür etrafına kızlar toplaninca gözü birsey görmüyor))
Yeni sezonun ilk bölümünde kızlar kızlar diye ağzını açan kimdiMert'in gözü Eylül'den başkasını görmüyor ne kızları?Dedesinin Kenan'ı dövdürttüğünü öğendiği için fazla üzülmez gerçi.
![]()
Yaman'dı.Yeni sezonun ilk bölümünde kızlar kızlar diye ağzını açan kimdi![]()
Bu yorumu sen mi yazdın ?Selim'in hapse girdiğini görerek, hareketli bir şekilde başlayacak gibi gözüküyordu, ancak öyle olmadı. Aksine bebek sahnesiyle başladı. Aynı zamanda Mert ile Eylül'ün de yeniden doğmasına sebep oldu. Selim hapse girdi, hareketlilik başladı. İşin içyüzü farklıydı ve işin içinde yine Turunç Nadir vardı. Her zaman olduğu gibi Turunç Nadir, yine ortalığı karıştırdı. Şimdi de olayı Asım Şekip Kaya'ya yıkma derdinde. Öyle bir derde girdiği taktirde, Asım Şekip Kaya'nın piyasada olmaması kendi işine gelir. Olaylar farklı bir boyuta geldi. Yaman, Kenan'ın kim tarafından dövüldüğünü öğrenip, Asım Şekip Kaya'ya kapağı da vardı, o çok iyiydi. Orkun'la yine atıştılar. Mert ile Eylül arasında tekrar bir şeyler oluyor, ancak Yaman ile Mira arasında derin bir uçurum oluştu. Artık zar zor kapanır. Bu uzun bir süre daha böyle sürüp gideecktir. Hareketlilik böylece sürüp gidecektir. Turunç Nadir, burada olayları iğneleyen gizli bir silah. Sahneleri biraz sıksa da, hareketliliği sağlıyor. Zamanla gerçek yüzünü ortaa çıkartacaktır. Şu anda gerçek yüzünü bilenlerin sayısı sınırlı. Asıl hareketlilik o zaman başlayacak. İyi bir bölümdü. Barışmalar, uçurumlar, üzülmeler derken bir bölümün daha sonuna geldik.