Aa Medcezir hayranıyım diyene bakın hele.Güzel olmuş ama Karagül karşısında bu sezon da şansı yok maalesef.
ezilecek arka sokaklara rıza baba lale devri pazartesiyken ezildi serenay sarikaya çağatay Ulusoy'da arka sokaklar cumaken ezildi yine iki ezilen birlik olsada medcezir ezilecekStarım yine iddialı olacak yeni sezonda diğer kanallar çatlasın
Starım yine iddialı olacak yeni sezonda diğer kanallar çatlasın
Arka Sokaklar bakalım bu sene erken final ne zaman yapacakLânetlerseniz geri doner ikiside düşer ve arka sokaklar zirvede
Bir yerden kardesim gibi sevdiğim arkadaşımın dizisi medcezir ve onun anneannesi karagulu seyrediyor dejavur oldu
@Çiğdem-
ezilecek arka sokaklara rıza baba lale devri pazartesiyken ezildi serenay sarikaya çağatay Ulusoy'da arka sokaklar cumaken ezildi yine iki ezilen birlik olsada medcezir ezilecek
YouTube'daki şu videoya bir bakın:Arka Sokaklar bakalım bu sene erken final ne zaman yapacak
Arka Sokaklar bakalım bu sene erken final ne zaman yapacak
Feto ve kanal d ye bedduası:ÇDYouTube'daki şu videoya bir bakın:
iPhone'umdan gönderildi
O stara kanal d erler filmin bir dizisini bitiremez güzel cirkinle anladı Sonunda bomba patladı orda bittiFethullah ve kanal d ye bedduası:ÇD
miss turkey güzeli girecekti diziye belki de odur...Yaman'in öpüstügü kisi kim acaba?
Birde bizim Eylül'e sarmis bu yeni parlak oglan, Tugce ile birlikte olmayacak miydi o?
Faruk'a arkadan vuran sanki Hasan gibi geldi bana ama tam da emin degilim..
Yok yok, videoyu durdurdum da baktim, bir adam.miss turkey güzeli girecekti diziye belki de odur...
Bence o miss turkey güzeli yaYok yok, videoyu durdurdum da baktim, bir adam.
İzleyemiyorum ki.