Medcezir 33.Bölüm Yorumları

(@Arslan Bey ) :)

Öncelikle başlangıçtaki okul için hazırlandıkları sahneyi o kadar çok uzattılar ki sıkılmadım desem yalan olur.

Ada'nı karakteri git gide kötü olmaya başladı. İleride Mira ile Yaman'ın arasını bozacak bence.

Sude ile Kenan'ın ilşkisi nedense samimi geldi. İleride bu yasak ilişki diziye çok katkı sağlayacak bence. Heleki hamilelik gibi bir bomba olacağını düşünüyorum.

Mert'in hareketleri fazla cıvık oldu bence.

Hale yine yaptı yapacağını. Bakalım Miira öğrenince ne yapacak?

Tan konusu sezon sonuna kadar uzayacak bence.

Bu bölüm başları biraz sıkıcı olsada ben heyecan arayan birisiyim ..sonuna kadar güzel devam etti bu hafta bomba gibiydi...

Ada dün geldi bugün gıcıkılığını belli etti ....

Tan sezon sonunda bir aksilik olmazsa çok pis heyecan katıp yeni sezonun ilk bölümlerinde ayrılıcaktır muhtelemelen....fazla uzatmanında alemi yok ama düzgün yazarlarsa uzatsınlar istedikleri kadar...

Sude ile kenan bu yolda devam ederler @hayret bi şey özetlemiş zaten :)

Bu bölüm yine her zaman ki gibi durgun basladi. Sahneler fazla uzatildi. Artik Ece Yörenc'i cözdüm ve buraya yaziyorum, bundan böyle onun yazdigi herhangi bir diziyi izlememeye calisacagim elimden geldigince, Medcezir'den sonra.

Okul'a gitmek icin bu kadar hazirlik niye? Hadi hazirlandin, bunu bu kadar abarta abarta göstermek niye?

Selim'in davasi yine baya bir gecistirildi. Senaryo yeni bir seye basliyor ama devami azar azar geliyor ve bu sinir bozucu.

Yaman Tozludere'de kendine yeni bir cephe buldu, hakliyken haksiz oldu herkesin gözünde. Reyhan Hanim Orkun'a kizmasaydi, degistirmeseydi sözlesmeleri her sey ortaya cikacakti ama Orkun yine pacayi kurtardi.

Orkun'un cep telefondaki kamera görüntüleri bir anda sessiz sedasiz senaryodan cikarildi mi yoksa unutuldu mu ne oldu?

Turunc Nadir'in tam olarak amaci sanirim Turan'dan borcunu almak ve bunun icin yanilmiyorsam Hasan üzerinden ulasacak hedefe. Selim yalniz yavas yavas cökertebilir bu durumu, fotograflardan hatirladi cünkü.

Yaman'in annesi bilmiyor muydu Tozluderedeki evin artik onlara ait olmadigini? Niye o eve gidiyor ki? Senaryo hatasi degil mi bu?

Sude-Kenan gercek olacak sanki? Sicak sicak gidiyor bakalim sonu nereye varacak. Gerci Kenan "varos" kelimesinden alindi ama..

Ada'nin Hale üzerinde direk almasi gecen bölümde bu bölüm kendini azar azar gösterdi. Gereksiz tripler atiyor, sanirim senarist dizide kalsin diye ugrasmis biraz. Sevimli sevimli dur iste, güzelsin iste Orkun'la takil ona da bir sey demiyoruz yani. :D

Hale, Yaman'in yaptigina karsilik Mira'ya zarar verdi. Ama er ya da gec anlasilacaktir.

Mert'in hareketlerini elestirmissiniz ama sunu ekliyelim tama biraz abartiliyor ama o sahnelerde olmasa gülecek bir sey bulamadik ya. Kara Kanat Ördek meselesinde kahkaha attim yani düsünsem düsünsem aklima gelmeyecek bir isim. :D

Gelelim Tan olayina. Iyi bir ters köse olduk ve bölümün en iyi sahnesiydi bence. Bakalim simdi ne olacak? Bu arada fragmanda görülen o eli sanki görmedim ben bölümde siz gördünüz mü?

O degil de hic kimsenin aklina mi gelmez tüm korumalari kavusma konserine dikmissiniz adam o kadar salak mi o konsere gelecek? Harbi iyi düsünülmemis bu durum bence.

Asim Sekip Kaya yine konser üzerinde para yapmak istedi. Adamin kafasi sadece paraya calisiyor ya bu kadar insanlik disi olunmaz.

Bir de bana laf söylerler, "çok uzun yazıyorsun" diye. Toprağım @Yakamoz-Asi de yazıyor arada. Bazen beni bile geçiyor. :)

Orasi öyle. Zaten dizinin ilk 15 dakikasini öyle izliyor, sonra tv odasina geciyor ve ailemle izliyorum.
Neyse sen benim elestirdigim noktalara ne diyorsun? 😉
Bu mesajı yazdıktan sonra okudum. Kendim uzun yazarım ama kimi zaman, yazılan uzun yazılara okumaya üşenirim. :D

Ece Yörenç'i de hak vermek lazım. Dizinin süresine baksana. Dizinin süresi az olsa, Ece Yörenç mükemmel senaryolar yazar. Bir de yönetmen süreyi doldurmak için bakışmalara yer verince, haliyle iyi şeyler ortaya çıkmayabiliyor. :)

Ben bu bölümü beğendim. Dün Yalan Dünyanın reklam arasında açtım tamı tamına 15 dakika falan okula hazırlandılar. Yeminle o arada müzikten başka bir şey çalmadı. @takas da bir keresinde söylemişti. Hatta o kısmı kesip konusunu açacağım. :D

Bölüm genel olarak güzeldi geçen bölüme baktığımız zaman. Tan olayı az da olsa hareket getirdi diziye.

Hale Miranın teslim ettiği ödevini aldı acaba ne olacak? O konuda hiçbir şey göstermediler.

Selim olayını anlamadım. Sonuçta katil ortaya çıktı ama öldü. Yani Selim aklanmış olmuyor mu?

Adayı ilk günden sevmemiştim zaten. Şimdi de pek olağanüstü bir karakter değil.

Sude ile Kenanın durumu nereye kadar sürecek merak ediyorum.

Yaman eve giderken nasıl kapı arkasına bakmaz. Ben bile kapı yarı kapalıyken sonuna kadar açarım arkasında birisi vardır diye. :D

Mira da ilgiden sıkılmış. Keşke bizim de derdimiz ilgiden sıkılmak olsaydı. :D

Dizi ilk bölümden çok çok uzak olsa da son bölümlere göre iyiydi. Ah nerede o ilk bölümler. :(