Medcezir 33.Bölüm Yorumları

Haftalar sonra ilk defa yeni bölümü heyecanla bekler oldum,çok güzel bir bölüm olucağına eminim ama çok merak ediyorum neler olucak :)

Saim Karakale çok iyi bir oyuncu. Böyle bir surattan psikopat çıkmaz gibi duruyor ama 'Tan' karakterine öyle bir yön veriyor ki; her türlü şey çıkıyor. Tebrik ediyorum kendisini. Yapımcıların dikkatini çeker umarım. :)

Yarım saattir şarkı dinliyoruz. Hepsi okula hazırlanıyor. Heyecan fırtınasından öleceğim. :bhr:

Yazacak senaryo bulamamışlar ilk 15 dakika Eylül, Mert, Mira ve Yaman'ın hazırlanmalarıyla geçti. :D

Biz bugün reklam izliyoruz da arada bi medcezir çıkarsa izliyoruz öyle yani.

Kenan'ın, Sude ile ilişkisi resmiyet kazanmış oldu. Bir de Sude, "arada bir görüşelim" demesi de, olayın tuzu biberi oldu. :)

Kenan ile Sude iyice olayı resmiyete döktü. Kenan, kaybolduğu yılların acısını çıkartıyor tam anlamıyla. :)

Yarin ki reytingleri acikliyorum: T 6.5 AB 7.5. Neden mi? Star sagolsun izleyiciyi kacirdi. Durgun baslangic üstüne tuz biber.

Tan'ın firar etmesiyle birlikte, diziye hareketlilik gelmeye başlayacak. Şu an için sağdan, soldan, ortadan ve daha nice yerden hareketlilik esiyor. :)