Medcezir 33.Bölüm Yorumları

Leyla'ya üzüldüm.Adamın ölmesi kötü oldu şimdi Yaman Leyla'ya daha yakın olucak.

Sude dalga geçtiği o tozludereden çocuğa aşık oldu

Varoşlar lafını Kenan duydu bakalım tepkisi ne olucak

Yaman 'ın Mira 'yı sahiplenmesi, koruması ne kadar güzel.

Hem varoş diyon hem yiyişiyon hayırdır

Mira'nin gördüğü ruya korku filmi gibiydi......

rüya olduğunu anlamıştım
ama yinede korktum

Mira: Sen piyano çalabiliyomuydun?
Yaman:tan öğretti

Tan diziye acayip heyecan katıyor hemen harcanmasın bence...

Son düzenleme:
Ada böyle uyuz olmayı nerden öğrendi? İlk geldiğinde gayet sevimliydi.

Yaman, Leyla'nın babası öldü ve çok kötü oldu. Yaman, mâlum başsağlığına gidiyor. Leyla böylece Tozludere'de kalmaya devam edecek.

Bugünkü bölüm çok heyecanlı ve akıcı gidiyor. Ama Tns Reytinglerine guvenim sıfır. Yarın Ab'de 9 alamazsak bilinki reytingler sağlıklı sonuç vermiyor.

Bizi kandırdılar sürprz diye bişi yok "fragmana zaman ayırıp yapmadık" demediler de sürpriz dediler bide inandık.

Tan kayıp, herkes onu arıyor. Dizinin bitme sahnesinde ortaya çıkar haftayı bekleee sonra!!!

Tan nerden çıkaçak merak ediyorum doğrusu

Son düzenleme:
Tan ters köşe yaptı.ve Yaman'ı esir aldı. Bu da diziyi daha da hareketlendiriyor. Yaman'ı bulmak zaman alacak.

O kadar fragman yayınladılar , izlediğimiz bölüme bak. Sonu hariç pek birşey yoktu diyebiliriz bölümde.

Mira'ya beklerken Yaman'a yaptı yapacağını

Tan bu sefer fena yaptı.
Mira'ya kavuşmak için Yaman'ı aradan çıkaracak. Bence Yaman'ı kurtaracak olan Turunç Nadir olabilir.

Bölum diger bolumlere gore daha iyiydi.Ama yaman sen neden gidiyorsunki o eve ? Annenin sesinden bir seyler olrugunu anlamadinmi ? Ben olsaydim selime falan haber verirdim.Ah Be YAMAN

Yaman'a yapması daha iyi oldu aslında. Mira olsaydı eğer, çok sıradan olurdu. Mira'nın sevdiğine zarar vererek, Mira'yı kendi üzerine çekeceğini sanıyor. Çok büyük bir ters köşe oldu. Gelecek bölümler çok hareketli olur.

Bölum diger bolumlere gore daha iyiydi.Ama yaman sen neden gidiyorsunki o eve ? Annenin sesinden bir seyler olrugunu anlamadinmi ? Ben olsaydim selime falan haber verirdim.Ah Be YAMAN
Annesi çağırınca gitmezmi insan?Annesi çağırmamalıydı bence..

Bölüm süper ötesiydi ama yamanı annesi kurtarak,annesinin de bacakalrını tan bağladı

Asım Şekip Kayadır vede Reyhan Arsen hiç gösderilmedi galiba?