Medcezir 33.Bölüm Yorumları

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
34,261
Puanı
1,061
afbcdn_sphotos_f_a-akamaihd-net_hphotos_ak_prn1_1234729_519773118100227_2031340869_n-jpg.14940

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay ve Mine Tugay gibi ünlü isimlerin yer aldığı, Star TV'nin sevilen gençlik dizisi Medcezir bu akşam nefes kesen bir bölümü ile ekrana gelecek.

Tan'ın hastaneden kaçması ile büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacak olan karakterlerimiz, bakalım bu bu beladan kurtulabilecek mi? Yoksa kötü günler kapı da mı?

Medcezir 33.Bölüm yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz...​

Tan macerası yeniden başlıyor... .korku filmi gibi çok heycanlı olucak kesin

Bu hafta tek fragman yayinlandi, bakalim ne kadar etkili bir fragman olmus. :)

@Yakamoz-Asi benden önce davranmış konu için demek, hatta tam saatinde. Bugün işlerim uzadı, ondan açamadım. Her neyse bu haftalık böyle olsun. :) :D

@Yakamoz-Asi benden önce davranmış konu için demek, hatta tam saatinde. Bugün işlerim uzadı, ondan açamadım. Her neyse bu haftalık böyle olsun. :) :D
Yok, 18.00'da baktim acilmamis, sen de online degilsin, mobilden actim. Benden 1 dakika sonra ben acmasam xemrexxx acmisti. Yani kasitli olarak acmadim. :D

Yok, 18.00'da baktim acilmamis, sen de online degilsin, mobilden actim. Benden 1 dakika sonra ben acmasam xemrexxx acmisti. Yani kasitli olarak acmadim. :D
Başka konulara da el konmaya başlandı yani, açman iyi olmuş o zaman. :D Bugün hiç online olamadım, yeni yeni online olmaya başladım. Çok yorgunum çok. :D Haftaya aynen devam eder düzen. :D

Beni tanımak için yakın arkadaşlarıma sorsan beyefendi birisi derler,psikopatlıkla işimiz olmaz.

Mira'nn Yaman'ı sevdiğini ikna etmeye çalıştığı için uyuz olmuştu piyano başında bişey diyememisti.
Lafın gelişi dedim. O kadar dikkat çekilen şey varken, bu konuyu dikkat çekmen, biraz ilginç geldi de. Diğer türlü biliyorum. :)

Bu bölüm de güzel geçecek anlaşılan, Allah kimsenin başına tan gibi birini vermesin.