Medcezir 31. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuzenim geldi bugün Türkiye'den, birkac ayrintiyi anlatti. Merakla bekliyorum bölümü.

Bu arada reytingler gercekten kötü gelmis.
İyi bir bölümdü. Gelecek bölümlere sağlam bir hazırlık. Spoiler vermeyeyim. :)

Bu kadar geniş kitleli bir dizi, bu kadar da düşemez aslında. Hareketlilik artınca, reytingler de artar. :)

O saate kalmaz insallah. :D aksama cikacagim malum islerim var (profilime göz at :D )
Doğru, o kadar olmaz. Saat 20.00 gibi görürüz ya da en geç 20.30 gibi. :)

O mâlum işe "yok artık" diyorum ve başka bir şey diyemiyorum. Bir şeyler olabilirmiş yani senden de. Anlat bakalım ya da özelden anlat. :D

PART 1

Heyecanli bir giris olmus diziye. Selim simdilik serbest kalmis. Eldivenleri söylemis Yaman, delil olarak verilecek Polis'e. Ayrica tüm Aile ve arkadaslar seferber olmus.
Giray, o evden Kenan'i attirmak icin yaptiklari ortaya cikti tabi bu arada o telefon görüsmelerini. Ayrica Leyla-Orkun olmaz gibi artik, Orkun oltayi Ada'ya atti. Ada'nin görünmesi beni cok mutlu etti. Asim Bey ile yemege gidiyorlar simdi...

PART 2

Kenan, gercegi anlatti sonunda. Selim'de alttan kovdu.
Sude, dükkani doldurmus mübarek masallah :D
Asim Bey - Ada arasi isiniyor oh oh :D Ada-Mert arasinda gecen görüsme fena degildi. Ada daha isinamis.

Olaylar gelismeye basladi. Selim üc kisiden de sikayetci oldu. 2si serbest, biri iceride ki o da cok öfkeli. Öfkeli oldugu icin daha da bir seyler cikar bence ondan. Kenan'a bir sey olmayacak gibi. Beklenen gelisme.

Genclerin oldugu sahneler eglenceli oluyor :) sofra sahnesi güzeldi. :D
Bu arada dizide kücük bir hata buldum. Mira, babasiyla konusurken "9 ayimizi dolduruyoruz" diyorlardi, sofrada 6 ay. :D

Meyhane sahneyi harikaydi ya. O arkada calan parca dilimin ucunda ama ismi aklima gelmedi ya. Offf offf ne parcadir o :D

PART 3

Meyhane sahnesinde Kenan'in duygusal konusmasi fena koydu aslinda. Derinden vurdu. Yaman'in "ben seni babam yerime koydum, var mi daha ötesi" demesi de oldukca etkiliydi. Yaman'in konusmasi, Selim'in o ilk zamanlarda Yaman'a ders anlatir gibi konusmalarini hatirlatti. :D

Mert'in Ada'ya "Orkunc" dedigi sahne güldürdü :D Orkun'un da agzinda hep bir sey var tam gicik :D Sonra ki sahneler, Mert Orkun'a, Orkun'da Mert'e iyi pas atti. :D Ada-Mira soguk gececek gibi. :D

Mert, Sherlock Holmes gibi iyi arastiriyor olayi. Bu arada afisi görmeleriyle Tan yine dizide rol aldi.

Sude-Asim arasinda gecen görüsmede Sude'nin acaip akilli bir kadin oldugunu gösterdi yine. Cok tehlikeli bir kadin, cook.

Ender'in Selim'i karsilamasi, aralarinda gecen konusma cok duygusaldi. Aglatti. Selim'in dizideki önemi cok büyük oldugunu gösterdi tekrar.

Yaman'in Mira'yi gitar calarak uyandirmasi romantik bir sahneydi. Sarki basladi.. güzel olacak gibi. :)

PART 4

Fazla gelisme olmamis diye kisa kesecektim ama Turunc Nadir ortaya cikmis ve sanirim cinayeti de o yapmis.

Leyla, Burak ve Orkun'u ayni yere getirtiyor. Bakalim neler olacak. :D

Part 5

Offffff offf offf olaylar olaylar. Mira sonunda patladi :D Hemide fena patladi. Bir sacini basini yolmadigi kaldi. :D

Burak gitti, Leyla Orkun'a kaldi.

Bu arada Sedef'in Lens'i hala gelmedi, gelecek gibi cok yakinda. :D Asim Bey esip gürlüyor. :D

Kenan-Sude sahneleri fena gitmiyor hee, ama Faruk ne der bu duruma bilemem. :D

Tan sahneleri cogalmis bu bölümde. O oglan da rahat durmayacak gibi.

Cenazede Turunc Nadir'de ortaya cikti, takibe aldi Kenan ve Yaman'i. Olaylar gelisecek.

PART 6

Mira fena bozuldu Yaman yarini pas gecelim diyince. Ama telafisi süper oldu. :D Süper bir romantik aksam basliyor. :D Sarki da güzelmis. Kim söylüyor acaba?

Stratejik olarak bakarsak bu bölüm 9.5/10 puan. :D

İzledim ben de şimdi bitirdim. Önceki bölüme göre daha iyiydi. Ama yine de dizinin ilk bölüm ortalamalarından daha düşüktü. Yine yine. :)

Sudenin kimi istediğini çözemedik gitti arkadaş.

Miranın Leylaya karşı sinirli halleri çok iyiydi.

Adalı ama Reyhan Arsensiz bir bölüm oldu.

7.5/10

Forum İstatistikleri

Konular
176,265
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs