10'dan fazla yabancı dizim var hepsine yetişemiyorum,bir iki haftadır izleyemiyordum bu hafta iyi sevdim diziyi haftaya da burdayım umarım sizde burda olursunuz.Tek başına olmuyor.Duvaramı yazıyorum belli değil.Sahi niye izlemiyordun sen? Birdaha bırakma, en azından sezon arasına kadar birşey kalmadı zaten.![]()
Bölüm tempolu olunca reklam aralarında yorumlarım bende, ama temposuz olunca yorumlayamıyorum.10'dan fazla yabancı dizim var hepsine yetişemiyorum,bir iki haftadır izleyemiyordum bu hafta iyi sevdim diziyi haftaya da burdayım umarım sizde burda olursunuz.Tek başına olmuyor.Duvaramı yazıyorum belli değil.![]()
Unuttuğum bişey varmı diye düşündüm de reklam arasında Sude ve Asım Bey'in ilişkisi ne durumda Sude soğuk galiba.Yada Sude Kenan'dan mı hoşlanıyor.Yaman, Mira'ya Haluk Levent'ten 'Gecelerim' şarkısını söyledi ve yine yaptı yapacağını. Etkiledi.![]()
Sude'nin, Kenan ile pek bir bağlantısı yok. Sadece anlık bir olaydı. Sude, Asım Bey'i başka bir kadınla gördü. Hep ondan oldu böyle şeyler.Unuttuğum bişey varmı diye düşündüm de reklam arasında Sude ve Asım Bey'in ilişkisi ne durumda Sude soğuk galiba.Yada Sude Kenan'dan mı hoşlanıyor.![]()
Dizinin tagıSude'nin, Kenan ile pek bir bağlantısı yok. Sadece anlık bir olaydı. Sude, Asım Bey'i başka bir kadınla gördü. Hep ondan oldu böyle şeyler.![]()
Haplarınıda yutmuyor demek ki iyileşmemiş,Mira için korkmaya başladım daha kötü şeyler yapabilir.Tan hastaneden kaçacak :S
Kadın kontrol etti yotuyo, iyileşse de Mira'ya taktı birkere zarar verecek kesin.Haplarınıda yutmuyor demek ki iyileşmemiş,Mira için korkmaya başladım daha kötü şeyler yapabilir.![]()
Alakası yok. Farklı bir konu açıyorum, farklı bir yazı ile birlikte.Sen benden sıkıldınmı niye mesajımdan alıntı yapmıyorsun? @Arslan Bey
Bu akşam ben senin kafanı şişirdim dimi?
Sorularımdan bunaldın belli.![]()
Hapı tükürdü yutmadı ki.Haplarını yutmuş olsa bu durumda olmaz hastaneden kaçmaya kalkmaz.Kadın kontrol etti yotuyo, iyileşse de Mira'ya taktı birkere zarar verecek kesin.
Çok dikkatsiz izleyiciymişim .ss Fark etmedim valla.Hapı tükürdü yutmadı ki.Haplarını yutmuş olsa bu durumda olmaz hastaneden kaçmaya kalkmaz.
Olur öyle şeyler 2 saatlik dizide bende çok şey kaçırıyorum.Çok dikkatsiz izleyiciymişim .ss Fark etmedim valla.![]()
Bu yorumum Medcezir'in 30. Bölümünden. Hatta @Bully ile tartışıyorduk. Turunç Nadir'in sahneye çıkacağını doğru bildim.Kenan, hapisteyken Giray'ın başını ezmeliydi. O zaman Yaman'a kızıp, bütün her şeyi bir kenara bırakmaya karar vermişti. Olan her şey Selim'e oldu ve açılışa da gölge düştü, aynı zamanda da Ada'nın gelmesine de gölge düşürdü. Mâlum suçlu belli. Suçlu kişi, müvekkilinin ailesi. Ailesi uzlaşmaya ikna etmeye çalışmıştı ama Selim yanaşmamıştı. Müvekkil de mâlum Selim'e uymuştu. Aileden biri hani şu kadın olan birisine arayıp, "Nadir" demişti. Bu Nadir acaba, hani şu Turunç Nadir olabilir mi? Turunç Nadir'i en baştan biliyoruz zaten. En baştan beri fazlasıyla duyduk ismini. Paralar, cinayetler vs. vs. tam anlamıyla kötü adam. Bazı isimlerce korkulu rüya. Mesela Hasan'ın korkulu rüyası. Bir de Turunç Nadir çıkacak başımıza belli oldu. Hasan'la karşılaşmasın mesela ya da Yaman ile Kenan'ın babası Turan Koper.
Evet dikkatli bir izleyici olarak doğru tahmin etmişsin.Bu yorumum Medcezir'in 30. Bölümünden. Hatta @Bully ile tartışıyorduk. Turunç Nadir'in sahneye çıkacağını doğru bildim.![]()