Medcezir 31. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaman, Mira'ya Haluk Levent'ten 'Gecelerim' şarkısını söyledi ve yine yaptı yapacağını. Etkiledi. :)

Sahi niye izlemiyordun sen? Birdaha bırakma, en azından sezon arasına kadar birşey kalmadı zaten. :D
10'dan fazla yabancı dizim var hepsine yetişemiyorum,bir iki haftadır izleyemiyordum bu hafta iyi sevdim diziyi haftaya da burdayım umarım sizde burda olursunuz.Tek başına olmuyor.Duvaramı yazıyorum belli değil.:)

Tan kafayı yemeye başladı bu arada yeniden hadi hayırlısı. :(

10'dan fazla yabancı dizim var hepsine yetişemiyorum,bir iki haftadır izleyemiyordum bu hafta iyi sevdim diziyi haftaya da burdayım umarım sizde burda olursunuz.Tek başına olmuyor.Duvaramı yazıyorum belli değil.:)
Bölüm tempolu olunca reklam aralarında yorumlarım bende, ama temposuz olunca yorumlayamıyorum. :)

Unuttuğum bişey varmı diye düşündüm de reklam arasında Sude ve Asım Bey'in ilişkisi ne durumda Sude soğuk galiba.Yada Sude Kenan'dan mı hoşlanıyor.:)
Sude'nin, Kenan ile pek bir bağlantısı yok. Sadece anlık bir olaydı. Sude, Asım Bey'i başka bir kadınla gördü. Hep ondan oldu böyle şeyler. :)

Turunç Nadir sahneye çıktı!

Diziye katılan Kürşat Alnıaçık, Turunç Nadir'i canlandırıyor. Hemen Yaman'ı tanıdı, yani Turan'ın oğlunu.

Böylece dizideki hareketlilik artacak. Turunç Nadir; Koper'e, Serez'e ve daha nicesine zarar vereceğe benziyor. Diziye hareketlilk gelecek.

Sen benden sıkıldınmı niye mesajımdan alıntı yapmıyorsun? @Arslan Bey

Bu akşam ben senin kafanı şişirdim dimi?

Sorularımdan bunaldın belli.:)

Kenan, hapisteyken Giray'ın başını ezmeliydi. O zaman Yaman'a kızıp, bütün her şeyi bir kenara bırakmaya karar vermişti. Olan her şey Selim'e oldu ve açılışa da gölge düştü, aynı zamanda da Ada'nın gelmesine de gölge düşürdü. Mâlum suçlu belli. Suçlu kişi, müvekkilinin ailesi. Ailesi uzlaşmaya ikna etmeye çalışmıştı ama Selim yanaşmamıştı. Müvekkil de mâlum Selim'e uymuştu. Aileden biri hani şu kadın olan birisine arayıp, "Nadir" demişti. Bu Nadir acaba, hani şu Turunç Nadir olabilir mi? Turunç Nadir'i en baştan biliyoruz zaten. En baştan beri fazlasıyla duyduk ismini. Paralar, cinayetler vs. vs. tam anlamıyla kötü adam. Bazı isimlerce korkulu rüya. Mesela Hasan'ın korkulu rüyası. Bir de Turunç Nadir çıkacak başımıza belli oldu. Hasan'la karşılaşmasın mesela ya da Yaman ile Kenan'ın babası Turan Koper.
Bu yorumum Medcezir'in 30. Bölümünden. Hatta @Bully ile tartışıyorduk. Turunç Nadir'in sahneye çıkacağını doğru bildim. :)

Vay be Kürşat Alnıaçık Turunç Nadir'miş yakışır ama. :D Şu adam da kötü rolleri oynamaktan bir türlü kurtulamadı. Bakışlari bitiriyor kötü adam rolleri için biçilmiş kaftan. :)

Bu yorumum Medcezir'in 30. Bölümünden. Hatta @Bully ile tartışıyorduk. Turunç Nadir'in sahneye çıkacağını doğru bildim. :)
Evet dikkatli bir izleyici olarak doğru tahmin etmişsin. :D Süper oldu bu Turunç Nadir olayı sonunda gördük kendisini dizinin senaryosu da baya toparlanmış. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre