Medcezir 31. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vay be Kürşat Alnıaçık Turunç Nadir'miş yakışır ama. :D Şu adam da kötü rolleri oynamaktan bir türlü kurtulamadı. Bakışlari bitiriyor kötü adam rolleri için biçilmiş kaftan. :)
Turunç Nadir'i biz dizinin başlarında Yaman'ın babası sanıyorduk.Aslında Yaman'ın babasının düşmanımıymış

Kim ki Turunç Nadir??

Turunç Nadir'i biz dizinin başlarında Yaman'ın babası sanıyorduk.Aslında Yaman'ın babasının düşmanımıymış

Kim ki Turunç Nadir??
Ben hiç babası sanmadım şahsen. :D Yaman'ın babası Turan bu Turunç Nadir'e kazık atmış zamanında. Yaman'ın annesi de Hasan da çok korkuyorlar bundan. :) Turunç Nadir Koperlerin belalısı olarak karşımıza çıkacaktır. :)

Ben hiç babası sanmadım şahsen. :D Yaman'ın babası Turan bu Turunç Nadir'e kazık atmış zamanında. Yaman'ın annesi de Hasan da çok korkuyorlar bundan. :) Turunç Nadir Koperlerin belalısı olarak karşımıza çıkacaktır. :)
Yaman ve Mira İlişkilerinin 6:ayını kutladılar yanılmıyorsam.:)

Sürpriz güzeldi falan ama çalan şarkı süperdi bee ilk kez duydum bu şarkıyı bayıldım..

Yaman ve Mira İlişkilerinin 6:ayını kutladılar yanılmıyorsam.:)

Sürpriz güzeldi falan ama çalan şarkı süperdi bee ilk kez duydum bu şarkıyı bayıldım..
Acısıyla, tatlısıyla, gelgitleriyle, gitgelleriyle 6 ayı tamamladılar. Yaman romantik çocuk yaptı yapacağını. :) Aynen şarkı da çok iyiydi nostaljik bir şarkıydı. Araştıracağım. Tanju Okan olabilir mi acaba salladım ama. :D

Acısıyla, tatlısıyla, gelgitleriyle, gitgelleriyle 6 ayı tamamladılar. Yaman romantik çocuk yaptı yapacağını. :) Aynen şarkı da çok iyiydi nostaljik bir şarkıydı. Araştıracağım. Tanju Okan olabilir mi acaba salladım ama. :D
Yaman'ın sürprizinden sonra twitterdaki kızlar error vermeye başladı bilee...:D

Vay be Kürşat Alnıaçık Turunç Nadir'miş yakışır ama. :D Şu adam da kötü rolleri oynamaktan bir türlü kurtulamadı. Bakışlari bitiriyor kötü adam rolleri için biçilmiş kaftan. :)

Evet dikkatli bir izleyici olarak doğru tahmin etmişsin. :D Süper oldu bu Turunç Nadir olayı sonunda gördük kendisini dizinin senaryosu da baya toparlanmış. :)
Kürşat Alnıaçık yine kötü adam ama yani yakışıyor kötü rol. Dizide geçmişte bahsi geçen neredeyse bütün isimleri gördük, Turunç Nadir'i de görmüş olmamız şaşırtıcı değil. :)

Doğan Canku'dan Gecelerim'miş. o nasıl tatlı bi şarkı/ortam/sarılma/his uyumuydu yahu.. maşallah ekip!:) @Bully

Bu arada bu Sude ciddi ciddi Kenan'a aşık mı oluyor yoksa? :D

Burda bitmez herhalde be biraz daha göstersinlerler derken bitti.:)

Bölümün en güzel sahnesi..Yaman'ın Mira'ya yaptığı sürprizti :)) Tek kelimeyle muhteşemdi bayıldıım!! :))

Toygar Işıklı, her seferinde müzik zevkini konuşturuyor. Ah Bu Ben, İsyan, Sevdim Seni Bir Kere, Masum Değiliz, Gecelerim ve dahası da var. Çok başarılı seçimler. :)

Dizide en sevmediğim şey daha önceki bölümlerindeki olayların yeniden kullanılması ve senaryonun çok yavaş ilerlemesi.Mesela Tan'ın tekrar geri dönmesinin çok fazla uzaması diziyi sıkıcı yapıyor.Artık yeni konular bulmalılar diziye.

Toprağım @Yakamoz-Asi'ye önemli bir öneri;
- Lütfen konuya dizinin bölümünü izlemeden girme. Çok ağır spoiler içeriyor yorumlar.

:D :D :D

O zaman buradaki yorumlara okursan, olacak şeyleri bilerek izlersin. İstersen oku tabi. Bazı şaşıracağın şeyler ortaya çıkacak. :)

Kuzenim geldi bugün Türkiye'den, birkac ayrintiyi anlatti. Merakla bekliyorum bölümü.

Bu arada reytingler gercekten kötü gelmis.

Dizinin biraz polisiyeye dönmesi reytingleri düşürdü mü acaba sonuçta insanlar kafa yormayı pek sevmez. :)