Demek ekipten sen eksiksin diye o bölüm, çok fazla yorum olmadı.Daha 29.bölümü izlemedim vakit bulup izlemem lazım Cuma'ya kadar.![]()
Ne sandın? 😎 Sevdiğim dizi ve programları uzun uzun yorumlamayı çok severim bu yüzden yorum konularını coştururum ama eşlik edenlerin de olması lazım tabii.Demek ekipten sen eksiksin diye o bölüm, çok fazla yorum olmadı.![]()
Ben ya da @Yakamoz-Asi'nin olması da yetmiyor ki. İşin içinde @sürgünüm de olması lazım mesela, sen de olman lazım. Bu dörtlü meydana geldiğinde, Medcezir'in yorum konusu uçuyorNe sandın? 😎 Sevdiğim dizi ve programları uzun uzun yorumlamayı çok severim bu yüzden yorum konularını coştururum ama eşlik edenlerin de olması lazım tabii.![]()
Ben diziyi eskisi gibi izleyemiyorum yoksa Yerli veya Yabancı dizi izleyip yorumlamak en sevdiğim şey.Ben ya da @Yakamoz-Asi'nin olması da yetmiyor ki. İşin içinde @sürgünüm de olması lazım mesela, sen de olman lazım. Bu dörtlü meydana geldiğinde, Medcezir'in yorum konusu uçuyor![]()
Bu etkenlerin dörtlünün yanında bölümün güzel de olması lazım tabii. Neyse ben hazırım yarın için gerekirse herkesle tartışmaya girip konuyu coşturmayı düşünüyorum.Ben ya da @Yakamoz-Asi'nin olması da yetmiyor ki. İşin içinde @sürgünüm de olması lazım mesela, sen de olman lazım. Bu dörtlü meydana geldiğinde, Medcezir'in yorum konusu uçuyor![]()