Medcezir 22. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm çok güzel. :D Eylül meselesi filmini amma tanıttılar. :D Daha filmi izlemeye gidecekler. 2 kere aynı şarkı çaldı. :D

Gittiler bile :D

Böyle olacağını biliyordum. Kaçıncı kez yahu?

3. kez annesi terk ediyor bu kadar mı tekrar senaryoya düştü Ece Meleksiz tek başına? The O.C.'de bu kadar uzamıyordu bu mevzu.

Şimdide sinema salonunda filmi izliyorlar.Allah'tan Karadayı 1970'lerde geçiyor.:)
İlk sezon gizli reklamlarimiz çok vardi ne güzel:T: Şimdi hiç yakalayamıyorum:(

Böyle olacağını biliyordum. Kaçıncı kez yahu?

3. kez annesi terk ediyor bu kadar mı tekrar senaryoya düştü Ece Meleksiz tek başına? The O.C.'de bu kadar uzamıyordu bu mevzu.
Evet Ece tek başina yazamıyor. Dizi şarkılarla türkülerle sessiz sedasız bakımalarla oynaşmalarla geçiyor. Neyse bu bölüm iyiydi fazla üstüne gitmicem kadının :F

Evet Ece tek başina yazamıyor. Dizi şarkılarla türkülerle sessiz sedasız bakımalarla oynaşmalarla geçiyor. Neyse bu bölüm iyiydi fazla üstüne gitmicem kadının :F
3. kez terk etti Nevin Yamanı. :D Kaça kadar gidecek merak ediyorum. :A

Senin diziyi izlediğini bilmiyordum.:)

Süper bir bölümdü süper baya eğlendim özellikle Orkun Yaman'dan kafasına iki tane kar topu yiyince haykırarak güldüm. :F :F

Eylül'ün herkesin önünde Mert'e aşkını itiraf etmesi harikaydı. Eylül-Mert ikilisine ilk kez bu kadar doyduk. :) Yaman-Mira da çok iyiydi çok güzeldiler ama Eylül-Mert'in yeri bende ayrı. :)

Bölümün sonunu mutsuz bitirmeseniz olmaz yani şu güzelim bölüme mutlu son yakışırdı. 😡 İşte Medcezir'de görmek istediğimiz bölümler böyle bölümler umarım bu çizgi hiç bozulmaz. :)

AYSE MI 1 DK BILE GOSTERMEDILER :bağır: YAZIK LO BEN BU KIZIDA SEVIYORDUM.BI AYSE BI ENDER IKISIDE AZ GOSTERILDI .OZELLIKLE AYSE :(

Dizide artık farklı şeyler görmek istiyorum hep aynı sahneler var :( Dizi başlayalı 22 bölüm oldu ama şimdiden böyle :( Umarım daha farklı bölümler olur :)