Medcezir 22. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öbür kadın ne ay yapım da ne de başka yerde yazıyor.Sorun yoktur belki ama hasta filan olmuşdur demiştim önceden de:(
Ece tek başına hem Kurd Seyid&Şura ve Medcezir'i nasıl yazacak iki dizi haftada 200 sayfa yapar..

Ece tek başına hem Kurd Seyid&Şura ve Medcezir'i nasıl yazacak iki dizi haftada 200 sayfa yapar..
Medcezir'in işi kolay aslında hazır senaryosu var. Ece senaryonun başında olsa da olur başkası yazar:X Ben en Kurt Seyid'i nasıl yazacak diye merak ediyorum en az 2 sezon😱

Yaman ve Mira'nın sabaha kadar dans etmesi,Eylül'ün Mert'e olan aşkını ilan edişi romantikliğin son noktasıydı.:)

Hiçbir amacı olmayan bir diziye her hafta 3 saatinizi ayırdığınız için, sabrınıza bir kez daha hayran oldum. :):):)

Her bölümünün sonunda bir dram olmasa olmaz yani. Ne olurdu bu hafta mutlu son olsaydı?

Mira, Eylül falan varken Ayşe mi? 😕 Değişik bir bakış açısı. 😳
BEN GENELDE YAN ROL KADINLARINI SEVIYORUM :) MIRA VE EYLUL ZATEN GOSTERILDIGI ICIN ONLAR BANA GORE ONEMLI DEGIL.ONEMLI OLAN BENCE GERI PLANDAKILER.BENCE AYSE VE MIRANIN BABASI BERABER OLACAK.ISTE O BÖLUMDE AYSEM GOSTERIĹME REKORUNU KIRCAK :)

Uzun zaman sonra keyif aldigim bir bölüm oldu. Dizi kendini bir kez daha kanitladi. Samimi, icten, dogal... yani bir rolün icine sigmak icin ugras yok rahatca o rolün üstesinden geliniyor.

Enderin kiskancliklari harikaydi. Tabi güzelligini yine konusturdu. :)
Selim birseylerin üzerine gidecek ve bu cok can yakacak gibi. Cocuk Asim Bey'den olabilir mi?

Sude bosandi, sessiz.. bence firtinadan önce sessizlik gibi.

Sedef'in gercekleri hala tam ortaya cikmadi. Evlenmis ama niye geri döndü? O adami dolandirdi mi?

Annesi yine terk etti ama burada bence Kenan'in plani isliyor. Her ne halt yapacaksa bu babalarina dayaniyor bence. Ortaya cikmali artik daha fazla.

Hasan kacak elektrik olayinda dogru söyledi bence. O yapmadi benim fikrime göre.

Mert-Eylül enfes sahnelerdi. Moga ve dishu dizinin unutulmaz repliklerine daha ilk saniyeden giris yapti bence :D Ask itirafi muhtesemdi.

Yaman-Mira cok iyi oldu ve asklarini doyasiya yasadilar. Yalniz benim anlamadigim o lastik olayini planladilar mi yoksa kim yapti?

Hale'nin tanistigi adam kim cikacak ne amacla diziye girdi daha belli degil ama sadece sevgili olmaz bence.

Dizide bol bol yeni filmin reklami yapildi. Filmden kareler olmasi iyiydi :D

Bu kadar eglenceli ve neseli, yüzümüzü gülümseten bir bölümün ardindan umarim devami gelir. Kötü günler aksiyon ve hareket demek olsun. :)

Uzun zaman sonra izlediğim en güzel Medcezir bölümüydü.Bomba etkisi yarattı bende.Özellikle Eylülle Mert bu bölümde ki favori çiftimdi.Öyle tatlı öyle içten bir ikili ki bunlar doyamıyorum onları öyle izlemeye.Yaman ile Mira'yıda aynı şekilde.Gelecek bölümleri merakla bekliyorum :D