Bi önceki video sandım Filimdeki şarkıyla bu akşam ki şarkı aynı değilmiydi?Yok elidor şampuanlariSaçlarini maçlarini gösteriyorlar bideTarak mevzuna girmeyeyim
Bi önceki video sandım Filimdeki şarkıyla bu akşam ki şarkı aynı değilmiydi?Yok elidor şampuanlariSaçlarini maçlarini gösteriyorlar bideTarak mevzuna girmeyeyim
2 farklı şarkı var. Birisi Eylül meselesi şarkısı biriside 2.paylaştiğim videoyduBi önceki video sandım Filimdeki şarkıyla bu akşam ki şarkı aynı değilmiydi?
Şimdide sinema salonunda filmi izliyorlar.Allah'tan Karadayı 1970'lerde geçiyor.2 farklı şarkı var. Birisi Eylül meselesi şarkısı biriside 2.paylaştiğim videoydu2 side süper güzel gizli reklam
İlk sezon gizli reklamlarimiz çok vardi ne güzelŞimdide sinema salonunda filmi izliyorlar.Allah'tan Karadayı 1970'lerde geçiyor.
Evet Ece tek başina yazamıyor. Dizi şarkılarla türkülerle sessiz sedasız bakımalarla oynaşmalarla geçiyor. Neyse bu bölüm iyiydi fazla üstüne gitmicem kadınınBöyle olacağını biliyordum. Kaçıncı kez yahu?
3. kez annesi terk ediyor bu kadar mı tekrar senaryoya düştü Ece Meleksiz tek başına? The O.C.'de bu kadar uzamıyordu bu mevzu.
3. kez terk etti Nevin Yamanı.İlk sezon gizli reklamlarimiz çok vardi ne güzelŞimdi hiç yakalayamıyorum
Evet Ece tek başina yazamıyor. Dizi şarkılarla türkülerle sessiz sedasız bakımalarla oynaşmalarla geçiyor. Neyse bu bölüm iyiydi fazla üstüne gitmicem kadının
Senin diziyi izlediğini bilmiyordum.İlk sezon gizli reklamlarimiz çok vardi ne güzelŞimdi hiç yakalayamıyorum
Evet Ece tek başina yazamıyor. Dizi şarkılarla türkülerle sessiz sedasız bakımalarla oynaşmalarla geçiyor. Neyse bu bölüm iyiydi fazla üstüne gitmicem kadının
Medcezir' mi? Ben ilk bölümler çok sevmiştim de sonradan senaryo bi yavaşladi. Bu akşamki bölüm iyi olmasa heralde tv açık nette gezerdimSenin diziyi izlediğini bilmiyordum.
Yoklukta idare ediyor..Medcezir' mi? Ben ilk bölümler çok sevmiştim de sonradan senaryo bi yavaşladi. Bu akşamki bölüm iyi olmasa heralde tv açık nette gezerdim
Aynen öyleYoklukta idare ediyor..
Mira, Eylül falan varken Ayşe mi? 😕 Değişik bir bakış açısı. 😳AYSE MI 1 DK BILE GOSTERMEDILERYAZIK LO BEN BU KIZIDA SEVIYORDUM.BI AYSE BI ENDER IKISIDE AZ GOSTERILDI .OZELLIKLE AYSE
Bunların arasında nevar acaba niye küsdüler..Her bölüm Yaman'ı mutlu edip son dakika üzüyor Ece YörençAynen öyleKurt Seyid Şura umarım ilk bölümler güzel olup sonradan sapmazMalum önce Ece-Melek sonra Ece yazıcakmişEce tek başina yazamıyor😕
Öbür kadın ne ay yapım da ne de başka yerde yazıyor.Sorun yoktur belki ama hasta filan olmuşdur demiştim önceden deBunların arasında nevar acaba niye küsdüler..Her bölüm Yaman'ı mutlu edip son dakika üzüyor Ece Yörenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?