Medcezir 16.Bölüm Fragmanı

Bir de aslında Mira'nın yerine koy kendini. Orkun'un yaptıkları da ortada hani. Uzun bir ilişkiden çıkmış ve aldatmış Orkun, güveni büyük bir yara almış. Daha sonra yaralarından kurtulmak için Yaman'a sarılıyor ve bir anda kıskançlık damarı ortaya çıkıyor. Bir de bu kıskançlık üstüne üstüne gelince, mâlum hatalar yapıyor. Yaman'a yavaş yavaş güvenmeye başlarken, o anda güven kaybı yaşıyor. Güvenmiyor ve kıskanıyor. Kıskançlık çok bela birşey. En sonunda da kıskançlığına mağlup oluyor ve Yaman'a o sözlerle patlıyor. Asıl suçlu Yaman ya da Mira değil aslında, Orkun. Orkun bu hatayı yapmasaydı eğer, farklı yollardan ayrılsalardı, çok iyi olurdu mesela. Mira erkeklere olan güvenini kaybetmemiş olurdu ve Yaman da bu güvensizlikten nasibini almamış olurdu. Mira patlamak yerine gidip işin aslını öğrenseydi, o zaman daha iyi olurdu tabi. Aslında en azından gidip Leyla ile konuşmayı, Yaman'ın peşini bırakmasını söyleyebilirdi, aralarında ne geçtiğini de sorabilirdi. Daha birçok hata var. Yaman'ın da hatası var. Leyla'dan her defasında kaçması lazımdı. Yaman, abisinin eski sevgilisi Ayşe'den de uzak durmalıydı ayrıca. Buna göre hatalı olan sadece Mira değil, başkaları da hatalı. Geniş çerçevede düşündüğümüz zaman, daha da anlaşılıyor doğrular.

Topragim yine vur dedik öldürmüssün okuya kadar bittim :D
Ama hakli ve dogru yazmissin. O Naylon herif zaten müdahele etmese birsey olmayacakti. Dengesiz naylon iste.

Topragim yine vur dedik öldürmüssün okuya kadar bittim :D
Ama hakli ve dogru yazmissin. O Naylon herif zaten müdahele etmese birsey olmayacakti. Dengesiz naylon iste.

Ben uzun uzun yorum yapmasam daha iyi olacak, okumaya üşeniyorsunuz. :D

Orkun zaten hep boştu ve yine boş. Yaman yine sinirliydi ve yine sinirini gösterdi. Olay bundan ibaret. :)

Güzel bölüm olacak.Umarım Serenay'ın bütün bölüm ağlamaktan burnu akmaz.:(

Ayrılmaları iyi oldu bence.Az hareket gelir yahu.:)