Medcezir 16.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Son düzenleme:
Mira'nın Yaman'a kendini affettirmesi için baya çabalaması gerekecek. :) Yaman polisten niye kaçıyor acaba?

Bakın nolcak biliyor musunuz ?
Orkun miraya mira yamana yaman merte sonra hepsi merte:)

15. bölümü pek beğendiğimi söyleyemem açıkçası ama bu bölüm güzel olacak gibi, bekliyoruz. :)

Bu bölüm çok hareketli olacak ve sarsılacak bazı şeyler. Bu belli yani.

2.fragman çok iyi. :) Bu bölüm son haftalardaki en iyi bölümü izleyebiliriz gibime geliyor. :)

Eyvallah kardesim valla bu yurt disi olayina artik gina gelmeye basladi ya fragmanlari baska yerden izliyoruz :(

Bu bölüm çok hareketli olacak ve sarsılacak bazı şeyler. Bu belli yani.

Cok iddialisin yine topragim :D

Oh olsun sana Mira, oh olsun, eri bit öl. Haktir sana. Yaman'i Orkun mu isten attiriyor? Ve Yaman niye Polis'ten kaciyor?

Yine bir şeyler karışacak.:( Ama hareketli bir bölüm olması sevindirici.:D
Cuma'yı iple çekiyorum.:)

Cok iddialisin yine topragim :D

Oh olsun sana Mira, oh olsun, eri bit öl. Haktir sana. Yaman'i Orkun mu isten attiriyor? Ve Yaman niye Polis'ten kaciyor?

İddialı olmakla ilgisi yok, çok belli zaten. :D

Yaman'ın Mira yüzünden başına gelmeyen kalmayacak. Bunda Leyla'nın parmağı da var. E tabi, Orkun'un da parmağı var. Mira kıskanmayacaktı, Orkun da bu kıskanç olmayı aşılamayacaktı. Leyla da üstüne üstüne gitmeyecekti Yaman'ın. Böyle bir zincirleme oluşturdum. :)

İddialı olmakla ilgisi yok, çok belli zaten. :D

Yaman'ın Mira yüzünden başına gelmeyen kalmayacak. Bunda Leyla'nın parmağı da var. E tabi, Orkun'un da parmağı var. Mira kıskanmayacaktı, Orkun da bu kıskanç olmayı aşılamayacaktı. Leyla da üstüne üstüne gitmeyecekti Yaman'ın. Böyle bir zincirleme oluşturdum. :)

Mira'dan nefret etmeye basladim zaten. Gerci basindan beri böyle sulu Ask'lari sevmem de.
Yaman yeni birini bulsun bence. "Tozludere degil burasi" dedikten sonra hala geri dönüyorsa gurursuzun önde gidenidir Yaman. Bence hic takmasin. Hayatina baksin. Ama orada da rahat birakmazlar orkun gibi naylon herifler.

Ben çoğu kişinin aksine Mira'nın Yaman'dan ayrılmasını haklı buluyorum. Ama senaryoda bu ayrılığı inşallah çok uzatmazlar.

Mira'dan nefret etmeye basladim zaten. Gerci basindan beri böyle sulu Ask'lari sevmem de.
Yaman yeni birini bulsun bence. "Tozludere degil burasi" dedikten sonra hala geri dönüyorsa gurursuzun önde gidenidir Yaman. Bence hic takmasin. Hayatina baksin. Ama orada da rahat birakmazlar orkun gibi naylon herifler.

Yalnız bunun bir dizi olduğunu unuttun. Ciddiye alma o kadar. Gerçek hayatta olsa tamam, ben de bu şekilde düşünürüm. Eninde sonunda barışacaklar yani, bu belli birşey. Senaristin bize oynadığı bir oyun bu. Gerçi ağır olmayan ifadelerle anlatsa daha iyiydi. En azından çığ gibi büyümezdi Mira'ya tepkiler. Toprağıma bak be, Mira'ya elinden gelse suratına tüküreceksin. Serenay Sarıkaya'yı tebrik edelim o zaman, bu derece inandırıcılığı olduğuna göre. Ben de hemen hemen hiç takmazdım böyle bir durumda ama dizi denilince işler değişiyor. Bir de affettirmek adına kendi gururundan olmaya da razıysa eğer, o zaman belki affedilir. Affedilir her birşey ama bazı şeyler çok zordur. Ben olsam doğrusu hiç takmam, nefret eder, yoluma bakardım.

Yalnız bunun bir dizi olduğunu unuttun. Ciddiye alma o kadar. Gerçek hayatta olsa tamam, ben de bu şekilde düşünürüm. Eninde sonunda barışacaklar yani, bu belli birşey. Senaristin bize oynadığı bir oyun bu. Gerçi ağır olmayan ifadelerle anlatsa daha iyiydi. En azından çığ gibi büyümezdi Mira'ya tepkiler. Toprağıma bak be, Mira'ya elinden gelse suratına tüküreceksin. Serenay Sarıkaya'yı tebrik edelim o zaman, bu derece inandırıcılığı olduğuna göre. Ben de hemen hemen hiç takmazdım böyle bir durumda ama dizi denilince işler değişiyor. Bir de affettirmek adına kendi gururundan olmaya da razıysa eğer, o zaman belki affedilir. Affedilir her birşey ama bazı şeyler çok zordur. Ben olsam doğrusu hiç takmam, nefret eder, yoluma bakardım.

Illa bir positif taraf bulursun zaten :D oyunculuguna lafim yok zaten, ama evet, yüzünü tüküresim var :D ama Mira gibilere yani, illa Mira olmasi zorunlu degil :D

Illa bir positif taraf bulursun zaten :D oyunculuguna lafim yok zaten, ama evet, yüzünü tüküresim var :D ama Mira gibilere yani, illa Mira olmasi zorunlu degil :D

Bir de aslında Mira'nın yerine koy kendini. Orkun'un yaptıkları da ortada hani. Uzun bir ilişkiden çıkmış ve aldatmış Orkun, güveni büyük bir yara almış. Daha sonra yaralarından kurtulmak için Yaman'a sarılıyor ve bir anda kıskançlık damarı ortaya çıkıyor. Bir de bu kıskançlık üstüne üstüne gelince, mâlum hatalar yapıyor. Yaman'a yavaş yavaş güvenmeye başlarken, o anda güven kaybı yaşıyor. Güvenmiyor ve kıskanıyor. Kıskançlık çok bela birşey. En sonunda da kıskançlığına mağlup oluyor ve Yaman'a o sözlerle patlıyor. Asıl suçlu Yaman ya da Mira değil aslında, Orkun. Orkun bu hatayı yapmasaydı eğer, farklı yollardan ayrılsalardı, çok iyi olurdu mesela. Mira erkeklere olan güvenini kaybetmemiş olurdu ve Yaman da bu güvensizlikten nasibini almamış olurdu. Mira patlamak yerine gidip işin aslını öğrenseydi, o zaman daha iyi olurdu tabi. Aslında en azından gidip Leyla ile konuşmayı, Yaman'ın peşini bırakmasını söyleyebilirdi, aralarında ne geçtiğini de sorabilirdi. Daha birçok hata var. Yaman'ın da hatası var. Leyla'dan her defasında kaçması lazımdı. Yaman, abisinin eski sevgilisi Ayşe'den de uzak durmalıydı ayrıca. Buna göre hatalı olan sadece Mira değil, başkaları da hatalı. Geniş çerçevede düşündüğümüz zaman, daha da anlaşılıyor doğrular.