Medcezir 13. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@beyazsoy a da haber vereyim bari:) biz zaten bir 10 dakika bakınca diziye, burda 60 sayfalık yorum yaparız.. size yazacak yer kalmaz:))
Bu dizinin yoruma ihtiyaci yok adini feriha koydumun ters Cevrilmisi haline sokacaklar(yavas yavas donmeye basladi) bosuna izleyip kendinizi yormayin ergenliginize yazik))))

Baska bir ihtimali dusunemiyorum))))

Bu diziyi özellikle Baris Falay ve Mine Tugay icin izleyen bircok kisi taniyorum ve o kisiler emin ol 25 yas ve üzeri. Ki bende izliyorum diziyi ve sanirim 26 yas ergen olmuyor. Ha, genel cogunluk ergen olabilir diziyi izleyenlerin, o ayri mesele.

Bu diziyi sadece ergenler mi izliyor simdi? :D

bir 10 dakika baktım yüzümü sivilce bastı halbuki atlattım sanıyordum:))

Bu diziyi özellikle Baris Falay ve Mine Tugay icin izleyen bircok kisi taniyorum ve o kisiler emin ol 25 yas ve üzeri. Ki bende izliyorum diziyi ve sanirim 26 yas ergen olmuyor. Ha, genel cogunluk ergen olabilir diziyi izleyenlerin, o ayri mesele.

barış falay ve mine tugay için bende başlardım ikiside şahane oyuncu heleki barış falay ın üstüne oyuncu tanımam .. çağatayla, serenay bana engel olmuştu.. başta deseler dizide barışla mine var başlardım herşeye rağmen:)

Allah sizlere sabir versin o zaman ))))

bir 10 dakika baktım yüzümü sivilce bastı halbuki atlattım sanıyordum:))

barış falay ve mine tugay için bende başlardım ikiside şahane oyuncu heleki barış falay ın üstüne oyuncu tanımam .. çağatayla, serenay bana engel olmuştu.. başta deseler dizide barışla mine var başlardım herşeye rağmen:)

Bilmem takip ettin mi ama ben bu diziye pek iyimser bakmiyordum. Hele ki Cagatay'a karsi bir antipati olusmustu AFK'dan sonra. Ama bu diziye baslamam zaten sans eseriydi, eve misafir geldi ve ben o aksam Kayip'a baslayacaktim, lakin misafir Medcezir izlemek istedi. Bizde actik öyle takildik kaldik. :) Ama diziyi önceden arastirmadan izlemeye basladim ve Baris Falay ve Mine Tugay'i görünce devam karari aldim :) Ki diziye renk veren bence Mira-Yaman karakterlerinden cok Ender-Selim ve Eylül-Mert karakterleri.

Forum İstatistikleri

Konular
176,281
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs