Medcezir 13. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olsa, açmıştım. Fragman şu sıralar Pazartesi gibi çıkartıyorlar. Merakta bırakıyorlar izleyecileri. Böylesi daha iyi tabi. Ne kadar merak, o kadar iyi. Fragmanı da ilgi çekici yaptığın zaman olay bitmiştir. :)

Artik kesin bir Yaman-Mira fragmani olur :D

Leyla eğer O.C.`deki Lindsay ise yandınız. :A

Ama Ece ve Melek yumuşaltıyor diziyi. Yamanın normalde başka bir kadınla (Enderin ablasıydı galiba) öpüşme sahnesi falan olmalıydı. Onu çıkardılar gibi.

Lindsayi de yumuşaltırlar muhtemelen. :)

Bu diziyi ilk bölümden Mert için izliyorum Eylül`e karşı olan aşkı falan çok beğeniyorum :) son bir kaç bölümdür dizi`de heyecan artmıştı ve ben diziyi iyice en favori dizim yapmıştım ama dün yine aynı tempoda devam etti heyecansız ve ben yine sadece Mert-Eylül için izledim dünkü bölümü

Bölüm heyecansız ve geçmiş konuların analizi olmuş gibi.Pek beğenmedim.Boş heyecan bile yoktu.
Bölümü resmen Mert Eylül Ender götürmüş.Yan rolleri başrol yapma olayı baya popüler oldu son dönemde.:kiki:
Sonu güzel sayılırdı ama olaylar bekliyorum ben.:D

Bölüm sonunda Tuğçe`nin Mert`e söylediyi sözler beni çok üzdü :T Sen de benim Eylül`ümsün dedi ya :T

Belki Mert de bir gün Eylül`ü unutur ve Tuğçe`yi sever :lol:
dijitürk sinema salonunda izledim böyle bir film,senaristlerin ordan esinlendiği belli,mert dizide Tuğçe'yle birlikte olucak
çünkü zamanla Eylül'ün sadece kendisiyle zaman geçirmek ve eğlenmek için birlikte vakit geçirdiğini anlayacak.

dijitürk sinema salonunda izledim böyle bir film,senaristlerin ordan esinlendiği belli,mert dizide Tuğçe'yle birlikte olucak
çünkü zamanla Eylül'ün sadece kendisiyle zaman geçirmek ve eğlenmek için birlikte vakit geçirdiğini anlayacak.
Ben Eylül`le Mert`i yakıştırıyordum ama Mert Tuğçe`yle daha mutlu olur umarım sen dediğin gibi olur Medcezirde de :)

Bölüm güzeldi, teşekkür ederim nedir ya 😀.. Mira'nın vapurdan kaçış ve Yaman'a göndermeleri süperdi. Bakalım Leyla ne dertler açacak?

Mira'nın Yaman'a "Seni Seviyorum" demesi ve Yaman'ın "Teşekkür ederim" demesi çok komikti. Mira da haliyle şok oldu, böyle birşey beklemiyordu. Sonlara doğru iyi bağladılar ve roller değişti. Bu kez Yaman'nın Mira'ya "Seni Seviyorum" demesi ve Mira'nın "Teşekkür ederim" demesi vardı. Mira'nın sonlara doğru Orkun'un da tatile gideceğini görünce gemiden atlama sahnesi çok iyiydi. Son sahneye yeniden dönmek gerekirse; Mira'nın Yaman'a hazırladığı süpriz çok iyiydi ve çok iyi bir sahneydi.

Bölüm genel olarak durağan geçti ama yine de yeni bölümlere hareketli olmasına zemin hazırlayacak bir bölüm oldu. Mesela onlardan biri de Yaman'ın eski sevgilisi olan Leyla karakteri. Gerçi bir anda Yaman'a ilgi göstermesini saçma buldum. Leyla bir anda Yaman'ın yanına gitti ve niyetini de belli etti. Buna göre de Leyla, Yaman'ın peşini bırakmayacak. Bir anda Yaman'ın üniversitesine gitti ve diğerlerini de şüphelendirdi. Leyla karakteri iyi bir başlangıç yapamadı yani. Bu hareketlendirmeye yaramaz hemen. Asıl hareketlendirecek olay, Selim ile Ender. Ender doğru olanı yaptı ama Asım Bey'i silmiş gibi oldu ve aslında sildi de. Bundan böyle Ender çalışma anlamında yalnız başına hareket edebilir ya da Asım Bey'in siniri geçer ve yeniden döner.

Bazı yönden hareketli bir bölüm oldu ve Eğlenceli olduğu kadar da hüzünlü bir bölümdü. Mert'in Eylül'e duyduğu ilgiyi; Tuğçe de Mert'e duyuyor. Tuğçe açıkca "sen de benim Eylül'ümsün" dedi. Aslında Mert, Tuğçe ile mutlu olur. Belki ileride değişebilir yönler. Hepsini ve daha fazlasını ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Bu bölüm durağan bir bölüm izledik genel olarak ve arada da olsa izleriz durağan bölümler ama bu bölüm hareketlenme yönünden zemin hazırladı ilerleyen bölümlere.