Olsa, açmıştım. Fragman şu sıralar Pazartesi gibi çıkartıyorlar. Merakta bırakıyorlar izleyecileri. Böylesi daha iyi tabi. Ne kadar merak, o kadar iyi. Fragmanı da ilgi çekici yaptığın zaman olay bitmiştir.![]()
Artik kesin bir Yaman-Mira fragmani olur
Olsa, açmıştım. Fragman şu sıralar Pazartesi gibi çıkartıyorlar. Merakta bırakıyorlar izleyecileri. Böylesi daha iyi tabi. Ne kadar merak, o kadar iyi. Fragmanı da ilgi çekici yaptığın zaman olay bitmiştir.![]()
Artik kesin bir Yaman-Mira fragmani olur![]()
Bu bölümün fragmanın ilki zaten o şekilde olmuştu. Bu ikiliye oynarlar genel olarak ilk fragmanlarda.![]()
Sen cözmüssün diziyi?![]()
Ne değişecekti kiTugce kendi kendine etti. Madem oyun yapmasaydi direk sevdigini söyleseydi![]()
Ne değişecekti kiher zaman Mert`in Eylül`ü vardı o yüzden söyleyememiş
![]()
Belki Mert de bir gün Eylül`ü unutur ve Tuğçe`yi severOlsun. Simdi söyledikten sonra daha cok aci cekecek.
Belki Mert de bir gün Eylül`ü unutur ve Tuğçe`yi sever![]()
dijitürk sinema salonunda izledim böyle bir film,senaristlerin ordan esinlendiği belli,mert dizide Tuğçe'yle birlikte olucakBelki Mert de bir gün Eylül`ü unutur ve Tuğçe`yi sever![]()
Ben Eylül`le Mert`i yakıştırıyordum ama Mert Tuğçe`yle daha mutlu olur umarım sen dediğin gibi olur Medcezirde dedijitürk sinema salonunda izledim böyle bir film,senaristlerin ordan esinlendiği belli,mert dizide Tuğçe'yle birlikte olucak
çünkü zamanla Eylül'ün sadece kendisiyle zaman geçirmek ve eğlenmek için birlikte vakit geçirdiğini anlayacak.