Diğer türlü dizi nasıl sürecek ki.
Hep bu git-gel'ler olacak yani. Adi üstünde, Medcezir..
Diğer türlü dizi nasıl sürecek ki.
Hep bu git-gel'ler olacak yani. Adi üstünde, Medcezir..
Aynen bu bölüm atağa geçecek galiba.
Senin o eşsiz yorumlarına her zaman kapımız açıktır destere.
beyazsoy diziyi eleştiri bombardımanına tutacağı için bende yorum yapma isteği bırakmayabilir.@beyazsoy a da haber vereyim baribiz zaten bir 10 dakika bakınca diziye, burda 60 sayfalık yorum yaparız.. size yazacak yer kalmaz)
Bu dizinin yoruma ihtiyaci yok adini feriha koydumun ters Cevrilmisi haline sokacaklar(yavas yavas donmeye basladi) bosuna izleyip kendinizi yormayin ergenliginize yazik))))@beyazsoy a da haber vereyim baribiz zaten bir 10 dakika bakınca diziye, burda 60 sayfalık yorum yaparız.. size yazacak yer kalmaz)
Bu dizinin yoruma ihtiyaci yok adini feriha koydumun ters Cevrilmisi haline sokacaklar(yavas yavas donmeye basladi) bosuna izleyip kendinizi yormayin ergenliginize yazik))))
Baska bir ihtimali dusunemiyorum))))Bu diziyi sadece ergenler mi izliyor simdi?
Bu dizinin yoruma ihtiyaci yok adini feriha koydumun ters Cevrilmisi haline sokacaklar(yavas yavas donmeye basladi) bosuna izleyip kendinizi yormayin ergenliginize yazik))))
Baska bir ihtimali dusunemiyorum))))
Bu diziyi sadece ergenler mi izliyor simdi?
Bu diziyi özellikle Baris Falay ve Mine Tugay icin izleyen bircok kisi taniyorum ve o kisiler emin ol 25 yas ve üzeri. Ki bende izliyorum diziyi ve sanirim 26 yas ergen olmuyor. Ha, genel cogunluk ergen olabilir diziyi izleyenlerin, o ayri mesele.
Allah sizlere sabir versin o zaman ))))Bu diziyi özellikle Baris Falay ve Mine Tugay icin izleyen bircok kisi taniyorum ve o kisiler emin ol 25 yas ve üzeri. Ki bende izliyorum diziyi ve sanirim 26 yas ergen olmuyor. Ha, genel cogunluk ergen olabilir diziyi izleyenlerin, o ayri mesele.
bir 10 dakika baktım yüzümü sivilce bastı halbuki atlattım sanıyordum)
barış falay ve mine tugay için bende başlardım ikiside şahane oyuncu heleki barış falay ın üstüne oyuncu tanımam .. çağatayla, serenay bana engel olmuştu.. başta deseler dizide barışla mine var başlardım herşeye rağmen
Konuyu düşündüğün için çok teşekkür ederim.süper bişey yaptım ama) baksana konu nasıl coştu
@beyazsoy un muhteşem krtikleri olmasa konu diplere demir atacaktı)
Konuyu düşündüğün için çok teşekkür ederim.Ama biz @Yakamoz-Asi ve @Arslan Bey ile konuyu coşturuyorduk zaten. Dizide malzeme çok.
Sana @xemrexxx tahammül etsin.ama arada eleştiri olmasa konuda renk kaybolur, oysa herkes yorum yapsa gökuşağı gibi rengarenk bir konu olur yeterki birbirimize tahammül edebilelim)
Sana @xemrexxx tahammül etsin.
Hadi iyi diloşlar sana.diloşta konuya heyecan bastı)
hadi ben kaçtım sizi sizle başbaşa bırakayım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?