Senin postta sordugun soru meselaBilinç altı oyunu derken ne kastettin?![]()
Senin postta sordugun soru meselaBilinç altı oyunu derken ne kastettin?![]()
Vışşhh anladım ben.Senin postta sordugun soru meselaFaruk ile Ender'in aynı banyoda ne işi var
Göründeki kişi de görünmüyor
Neyse ben kaçar gece görseydim iyi laklak yapardım
![]()
bu tarz dizilerle işim olmazSenin postta sordugun soru meselaFaruk ile Ender'in aynı banyoda ne işi var
Neyse ben kaçar gece görseydim iyiy laklak yapardım
Ama @xemrexxx anlamiştir yada @dizi kolik
(etiketliyeyimde konu çoşsun)
Ahah. İlahi Forumdash ya alemsin Valla.Senin postta sordugun soru meselaFaruk ile Ender'in aynı banyoda ne işi var
Neyse ben kaçar gece görseydim iyiy laklak yapardım
Ama @xemrexxx anlamiştir yada @dizi kolik
(etiketliyeyimde konu çoşsun)
Ahah. İlahi Forumdash ya alemsin Valla.
Açıkçası Ender'in ismi ilk başlarda bana da bir tuhaf gelmişti. Ben genelde erkeklerin kullandığını düşünürdüm bu tarz isimlerin ama bir kadının ismi olarak gördüğümde şaşırmıştım baya ama sanırım bundan sonra sık sık karşılaşırız. Deniz gibi hem erkeğe hemde kadına verilen isimlerden olabilir bu da.
Bu arada Medcezir konularında neden mention yok? Hiç yorumlayamıyorum fragmanları nedense. @Arslan Bey bence diziyi izleyenleri etiketlersen konulara çok iyi olur. Ben göremiyordum mesela bu tarz konuları...![]()
Dizinin potansiyelinin düştüğünü düşünen @hayret bi şey ve bu görüşü onaylayan @Yakamoz-Asi'yi, şimdi yorumlamaya davet ediyorum.![]()
E ne gördün simdi topragim potansiyeli yükselten
Orkun'a dalmis Yaman napalim simdi daldiysa![]()
Hak etmis dingil
![]()
Hareketli olacak yani.Potansiyel enerji değil, Kinetik enerji var yani. Fiziğe bağladım olayı.
![]()
Geçen bölüm vasattı ama 9. bölüm harikaydı. Umarım 9. bölüm tadında olur bu bölüm de.
Anlamadığım noktalar.
Geçen bölüm çok saçm bir yerde bitti. Orkun ne yaptı ki Yamana? Bence oldukça saçmaydı hiç aksiyon yoktu.
Bir diğer saçma bulduğum konu Orkunun Hasana tekrar güvenmesi? Siz sizi parayla tehdit eden birine bir daha güvenirmisiniz? Ya yine Hasan tehdit ederse bana sürekli para ver derse? En saçma bulduğum nokta burası.
İkinci fragmanı da pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Sıkıcı bir bölüm bizleri bekliyor gibi..
İlk defa Cuma'yı merakla beklemiyorum. Bölümün sıkıcı olacağı çok açık.Banada öyle geliyor..