Medcezir 11. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1. Fragman
2. Fragman
29 Kasım'da Star TV'de!​

Fragman fena değil. :) Mira Tan'ın gerçek yüzünü görecek galiba. Tan'ın evine gitme gibi bir hata yapmamalıydı. :( Faruk ile Ender'in aynı banyoda ne işleri var? 😱 Ben mi yanlış gördüm? 😱

Fragman fena değil. :) Mira Tan'ın gerçek yüzünü görecek galiba. Tan'ın evine gitme gibi bir hata yapmamalıydı. :( Faruk ile Ender'in aynı banyoda ne işleri var? 😱 Ben mi yanlış gördüm? 😱

Bence o Ender değil, Sedef. :)

Düşününce mantıklı. Bence de Sedef olabilir. :) Ender ikisini basacak herhalde. :) Ama eski fragmanların tadı yok maalesef..

Hatırlarsan son bölümde Ender ile Sedef'in flashback sahnesi vardı ve o sahnede ikisi arasında ciddi şeyler yaşanıyordu. Buna göre, Sedef böyle birşeyi yapabilir. Kendisini aşmış durumda zaten. :)

Hatırlarsan son bölümde Ender ile Sedef'in flashback sahnesi vardı ve o sahnede ikisi arasında ciddi şeyler yaşanıyordu. Buna göre, Sedef böyle birşeyi yapabilir. Kendisini aşmış durumda zaten. :)
Evet hatırlıyorum. :) O Sedef'te eniştesine bile yazacak potansiyel var. :F

Evet hatırlıyorum. :) O Sedef'te eniştesine bile yazacak potansiyel var. :F

Herşey beklenir Sedef'ten. Bu arada Ender'den böyle birşeyi beklemekle büyük bir pot kırdın. Ender, Selim'e ihanet edemez; Selim'de Ender'e. Buna göre daha da büyük pot kırdın. :D

Herşey beklenir Sedef'ten. Bu arada Ender'den böyle birşeyi beklemekle büyük bir pot kırdın. Ender, Selim'e ihanet edemez; Selim'de Ender'e. Buna göre daha da büyük pot kırdın. :D
Ortalık karışsın biraz bir şey olmaz. :D Ayrıca zamanın ne göstereceği hiç belli olmaz. :F İşin şakası pot kırmış olabilirim evet. :)

Ece Yörenç bu riski göze alamaz. Senaryoyu bu şekilde yönlendirirse büyük tepki alır. :)
Orijinaline göre gitse dizi yayından kalkar zaten. :F Ama Selim'le Ender'i biz birbirlerine çok aşık bir çift olarak gördük. Öyle bir durum olmaz herhalde. :)

Orijinaline göre gitse dizi yayından kalkar zaten. :F Ama Selim'le Ender'i biz birbirlerine çok aşık bir çift olarak gördük. Öyle bir durum olmaz herhalde. :)

Türkiye daha bu durumlara hazır değil ve olamaz da bu gidişle. :D Selim ile Ender karakteri bozuldu mu, dizi zaten bozulmuştur. :D

Yaman'ın babası ölmemişmiydi. Annesiyle babalığı tartışırken söylemişti.Annesi öldürmüştü hani?

Şu kadının adını değiştirsinler yaaa!!! Bunlar hep bilinç altı oyunlari işte:F:F Fragman iyi gibi:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato