Fragman fena değil.Mira Tan'ın gerçek yüzünü görecek galiba. Tan'ın evine gitme gibi bir hata yapmamalıydı.
Faruk ile Ender'in aynı banyoda ne işleri var? 😱 Ben mi yanlış gördüm? 😱
Düşününce mantıklı. Bence de Sedef olabilir.Bence o Ender değil, Sedef.![]()
Düşününce mantıklı. Bence de Sedef olabilir.Ender ikisini basacak herhalde.
Ama eski fragmanların tadı yok maalesef..
Evet hatırlıyorum.Hatırlarsan son bölümde Ender ile Sedef'in flashback sahnesi vardı ve o sahnede ikisi arasında ciddi şeyler yaşanıyordu. Buna göre, Sedef böyle birşeyi yapabilir. Kendisini aşmış durumda zaten.![]()
Evet hatırlıyorum.O Sedef'te eniştesine bile yazacak potansiyel var.
![]()
Ortalık karışsın biraz bir şey olmaz.Herşey beklenir Sedef'ten. Bu arada Ender'den böyle birşeyi beklemekle büyük bir pot kırdın. Ender, Selim'e ihanet edemez; Selim'de Ender'e. Buna göre daha da büyük pot kırdın.![]()
Ortalık karışsın biraz bir şey olmaz.Ayrıca zamanın ne göstereceği hiç belli olmaz.
İşin şakası pot kırmış olabilirim evet.
![]()
Orijinaline göre gitse dizi yayından kalkar zaten.Ece Yörenç bu riski göze alamaz. Senaryoyu bu şekilde yönlendirirse büyük tepki alır.![]()
Orijinaline göre gitse dizi yayından kalkar zaten.Ama Selim'le Ender'i biz birbirlerine çok aşık bir çift olarak gördük. Öyle bir durum olmaz herhalde.
![]()
Yaman'ın babası ölmemişmiydi. Annesiyle babalığı tartışırken söylemişti.Annesi öldürmüştü hani?
Şu kadının adını değiştirsinler yaaa!!! Bunlar hep bilinç altı oyunlari işteFragman fena değil.Mira Tan'ın gerçek yüzünü görecek galiba. Tan'ın evine gitme gibi bir hata yapmamalıydı.
Faruk ile Ender'in aynı banyoda ne işleri var? 😱 Ben mi yanlış gördüm? 😱
Aynen komik kaçıyor.Şu kadının adını değiştirsinler yaaa!!! Bunlar hep bilinç altı oyunlari işteFragman iyi gibi
![]()
Öylede komikte en kötüsü dediğim şekilAynen komik kaçıyor.Ender hanım, Ender abla, Ender teyze... Olmuyor yani.
![]()
Bilinç altı oyunu derken ne kastettin?Öylede komikte en kötüsü dediğim şekil![]()