Bugün daima siyah mavi gördüm 😔baş ağrım falan var. Ondan mı bilemiyorum. Yarına düzelince geri sarı beyaza dönecek miyim bakalımAltın sarısı ve beyaz görüyorum ben sen![]()
Bugün daima siyah mavi gördüm 😔baş ağrım falan var. Ondan mı bilemiyorum. Yarına düzelince geri sarı beyaza dönecek miyim bakalımAltın sarısı ve beyaz görüyorum ben sen![]()
Güneşte baktın hadi itiraf et kurtul.Bugün daima siyah mavi gördüm 😔baş ağrım falan var. Ondan mı bilemiyorum. Yarına düzelince geri sarı beyaza dönecek miyim bakalım![]()
Yarına dinlenmiş kafa ile bakacağım. Rüyama girmemesi için bakmıyorum artıkGüneşte baktın hadi itiraf et kurtul.![]()
Bir de kaynak gözlüğü ile bakmayı dene.Yarına dinlenmiş kafa ile bakacağım. Rüyama girmemesi için bakmıyorum artık![]()
Gözlük takmama gerek yok. Gözlerim iyiBir de kaynak gözlüğü ile bakmayı dene.![]()
Ne çizgisi bu? Hangi yöne olduğuda önemliEkli dosyayı görüntüle 120401
Ahahahahahaha
Al sana 100 puanlık uzmanlık sorusu
@MasacRE
------
Top çizgiyi geçti mi? @Dosi
Gol çizgisi teknolojisine göre geçmemiş. Buranın doğru cevabını da o şekilde kabul edeceğiz mecburEkli dosyayı görüntüle 120401
Ahahahahahaha
Al sana 100 puanlık uzmanlık sorusu
@MasacRE
------
Top çizgiyi geçti mi? @Dosi
Aut çizgisi. Bildiniz, iz düşümü topla çizginin en ufak TEMA’sı bile olsa top içeride kabul edilir.Ne çizgisi bu? Hangi yöne olduğuda önemliyönü ➡️ Böyle ise evet
![]()
Bugün daima siyah mavi gördüm 😔baş ağrım falan var. Ondan mı bilemiyorum. Yarına düzelince geri sarı beyaza dönecek miyim bakalım![]()
Bende öyleydim ama dünden beri sadece mavi siyah :SBunu hiç çözemedim ben sürekli altın sarısı beyaz görüyorum ya![]()
Bende öyleydim ama dünden beri sadece mavi siyah :S
Niye birden değişti anlamadım![]()
Vaaay be 7000 yıllık mevzu tekrar cereyan etmiş...
Kedi elbette aşağı iniyor... Canım kedim benim...
Bukalemun mu oldun?Bende öyleydim ama dünden beri sadece mavi siyah :S
Niye birden değişti anlamadım![]()
Aaaa aaa acayipsin.Allah Allah bu nasıl iş![]()
Kedileri ben sevemem...Korkarım...Vaaay be 7000 yıllık mevzu tekrar cereyan etmiş...
Altın Sarısı - Beyaz tabi ki de...
------
Kedi elbette aşağı iniyor... Canım kedim benim...![]()
ya ben ne güzel hep sizin gibi görürdüm hepVaaay be 7000 yıllık mevzu tekrar cereyan etmiş...
Altın Sarısı - Beyaz tabi ki de...
------
Kedi elbette aşağı iniyor... Canım kedim benim...![]()
bu sabahta 5te uyandırıldım. Uykusuz sayılırım, yani daha fabrika ayarlarına denemedimBukalemun mu oldun?
Aaaa aaa acayipsin.
Kedileri ben sevemem...Korkarım...
Köpekleriyse uzaktan severim.Ama kuşa dokunabilirim...![]()
Kim uyandırdi ?ya ben ne güzel hep sizin gibi görürdüm hep
ama hafta sonu dengem şaştı
bu sabahta 5te uyandırıldım. Uykusuz sayılırım, yani daha fabrika ayarlarına denemedim![]()
İş arkadaşım :/ hastaymış onu haber etti. 1 -2 saat daha beklese olmaz sankiKim uyandırdi ?@MEnes e verelim de ofise götürsün.Ayak altından kalksın.
Kedi köpek hepsini severim... Ama temiz olmalılar...Bukalemun mu oldun?
Aaaa aaa acayipsin.
Kedileri ben sevemem...Korkarım...
Köpekleriyse uzaktan severim.Ama kuşa dokunabilirim...![]()
Yine ortalık karıştı diyorsun...ya ben ne güzel hep sizin gibi görürdüm hep
ama hafta sonu dengem şaştı
bu sabahta 5te uyandırıldım. Uykusuz sayılırım, yani daha fabrika ayarlarına denemedim![]()