- Reaksiyon puanı
- 113,187
- Puanı
- 1,060
Bugün daima siyah mavi gördüm 😔baş ağrım falan var. Ondan mı bilemiyorum. Yarına düzelince geri sarı beyaza dönecek miyim bakalımAltın sarısı ve beyaz görüyorum ben sen
Bugün daima siyah mavi gördüm 😔baş ağrım falan var. Ondan mı bilemiyorum. Yarına düzelince geri sarı beyaza dönecek miyim bakalımAltın sarısı ve beyaz görüyorum ben sen
Güneşte baktın hadi itiraf et kurtul.Bugün daima siyah mavi gördüm 😔baş ağrım falan var. Ondan mı bilemiyorum. Yarına düzelince geri sarı beyaza dönecek miyim bakalım
Yarına dinlenmiş kafa ile bakacağım. Rüyama girmemesi için bakmıyorum artıkGüneşte baktın hadi itiraf et kurtul.
Bir de kaynak gözlüğü ile bakmayı dene.Yarına dinlenmiş kafa ile bakacağım. Rüyama girmemesi için bakmıyorum artık
Gözlük takmama gerek yok. Gözlerim iyiBir de kaynak gözlüğü ile bakmayı dene.
Ne çizgisi bu? Hangi yöne olduğuda önemli yönü ➡️ Böyle ise evetEkli dosyayı görüntüle 120401
Ahahahahahaha
Al sana 100 puanlık uzmanlık sorusu
@MasacRE
------
Top çizgiyi geçti mi? @Dosi
Gol çizgisi teknolojisine göre geçmemiş. Buranın doğru cevabını da o şekilde kabul edeceğiz mecburEkli dosyayı görüntüle 120401
Ahahahahahaha
Al sana 100 puanlık uzmanlık sorusu
@MasacRE
------
Top çizgiyi geçti mi? @Dosi
Aut çizgisi. Bildiniz, iz düşümü topla çizginin en ufak TEMA’sı bile olsa top içeride kabul edilir.Ne çizgisi bu? Hangi yöne olduğuda önemli yönü ➡️ Böyle ise evet
Bugün daima siyah mavi gördüm 😔baş ağrım falan var. Ondan mı bilemiyorum. Yarına düzelince geri sarı beyaza dönecek miyim bakalım
Bende öyleydim ama dünden beri sadece mavi siyah :SBunu hiç çözemedim ben sürekli altın sarısı beyaz görüyorum ya
Bende öyleydim ama dünden beri sadece mavi siyah :S
Niye birden değişti anlamadım
Vaaay be 7000 yıllık mevzu tekrar cereyan etmiş...
Kedi elbette aşağı iniyor... Canım kedim benim...
Bukalemun mu oldun?Bende öyleydim ama dünden beri sadece mavi siyah :S
Niye birden değişti anlamadım
Aaaa aaa acayipsin.Allah Allah bu nasıl iş
Kedileri ben sevemem...Korkarım...Vaaay be 7000 yıllık mevzu tekrar cereyan etmiş...
Altın Sarısı - Beyaz tabi ki de...
------
ya ben ne güzel hep sizin gibi görürdüm hepVaaay be 7000 yıllık mevzu tekrar cereyan etmiş...
Altın Sarısı - Beyaz tabi ki de...
------
bu sabahta 5te uyandırıldım. Uykusuz sayılırım, yani daha fabrika ayarlarına denemedimBukalemun mu oldun?
Aaaa aaa acayipsin.
Kedileri ben sevemem...Korkarım...
Köpekleriyse uzaktan severim.Ama kuşa dokunabilirim...
Kim uyandırdi ? @MEnes e verelim de ofise götürsün.Ayak altından kalksın.ya ben ne güzel hep sizin gibi görürdüm hep
ama hafta sonu dengem şaştı
bu sabahta 5te uyandırıldım. Uykusuz sayılırım, yani daha fabrika ayarlarına denemedim
İş arkadaşım :/ hastaymış onu haber etti. 1 -2 saat daha beklese olmaz sankiKim uyandırdi ? @MEnes e verelim de ofise götürsün.Ayak altından kalksın.
Kedi köpek hepsini severim... Ama temiz olmalılar... Korktuğum herhangi bir şey ise yoktur...Bukalemun mu oldun?
Aaaa aaa acayipsin.
Kedileri ben sevemem...Korkarım...
Köpekleriyse uzaktan severim.Ama kuşa dokunabilirim...
Yine ortalık karıştı diyorsun... Ama renk algısı değişmemeli ne olursa olsun... Şaşırtıcı bir durum olmuş...ya ben ne güzel hep sizin gibi görürdüm hep
ama hafta sonu dengem şaştı
bu sabahta 5te uyandırıldım. Uykusuz sayılırım, yani daha fabrika ayarlarına denemedim