Belkide Siyah - mavi görecek olan @MEnes ‘i strese sokacak bir mesaj oldu bu
@MEnes kör zaten, o yüzden mavi-siyah görürse şaşırmam @SherlockBelkide Siyah - mavi görecek olan @MEnes ‘i strese sokacak bir mesaj oldu bu
Bu arada altın sarısı + gri/açık mavi gibi yorumlarda var ama onlarda bizdendir. En azından simsiyah + koyu mavi rengi görmüyorlar
Kedinin vücut dilini analiz etmek gerekiyor önce
Merdivenlerin yönüne göre aşağı iniyor. @MasacREKedinin vücut dilini analiz etmek gerekiyor önce
Gece gece niye attın bu görseli be
Ama elbise cidden farklı görüyor insanlar. Çocuklarda bile test ettim
Ben Beyaz-Mavi görüyorum öylesine verdim bende de altın sarısı-beyaz@BARON男爵 diğeri işaretlemişsin, hangi renkleri görüyorsun? Bu iki seçenek harici yorumlara denk gelmemiştim
Yalnız bende 20 dakika önce birden mavi siyah oldu 😱 benle sarı ve beyaz gören yeğenime gösterdim ondada mavi siyah olmuş galiba belirli saatleri var. Yarına yine eski fabrika ayarına dönebilirim.Ben Beyaz-Mavi görüyorum öylesine verdim bende de altın sarısı-beyaz
12'de uyudum 10:30'da kalktım hâlâ beyaz - sarı görüyorum.Yalnız bende 20 dakika önce birden mavi siyah oldu 😱 benle sarı ve beyaz gören yeğenime gösterdim ondada mavi siyah olmuş galiba belirli saatleri var. Yarına yine eski fabrika ayarına dönebilirim.
Yeni seçenek ekleyeyim bari. Kafayı yedirir bu görsel (edit: yarım saatlik bir süreden sonra yendien sarı beyaz oldu ama yeğende hâlâ tersi) )
@MasacRE @Sherlock @bazinga @DarkLegenD @Aserat @Gizmen @Ahmed @xemrexxx @12.Adam artık yarım siz gibiyim 😳
@Hazem ve @taksicigazlabiraz1905
Yalnız bende 20 dakika önce birden mavi siyah oldu 😱 benle sarı ve beyaz gören yeğenime gösterdim ondada mavi siyah olmuş galiba belirli saatleri var. Yarına yine eski fabrika ayarına dönebilirim.
Yeni seçenek ekleyeyim bari. Kafayı yedirir bu görsel (edit: yarım saatlik bir süreden sonra yendien sarı beyaz oldu ama yeğende hâlâ tersi) )
@MasacRE @Sherlock @bazinga @DarkLegenD @Aserat @Gizmen @Ahmed @xemrexxx @12.Adam artık yarım siz gibiyim 😳
@Hazem ve @taksicigazlabiraz1905
geç uyudum erken kalktığımda beyaz sarıydı ama tekrar uyudum yeni uyandım ve şuan mavi siyah :S (tabi bu çok kısa sürüyor diğerine göre) sen bi sık sık bak belki sendede arada değişir Telefon galerimde dünden beri durduğu için gözüme çarpıyor genelde12'de uyudum 10:30'da kalktım hâlâ beyaz - sarı görüyorum.
Kedinin vücut dilini analiz etmek gerekiyor önce
Gece gece niye attın bu görseli be
Ama elbise cidden farklı görüyor insanlar. Çocuklarda bile test ettim
Bak doğru cevap gelmiş bile. Kedinin aşağı indiğini söylemeyen de bizden değildir @MEnes @SherlockMerdivenlerin yönüne göre aşağı iniyor. @MasacRE
Ben bazen sizdenim, bazen değil.
Her doğru cevabı vereni bizden göreceksek ohoo
Bugün her baktığımda mavi siyah. Konuya girerken ilk etapta ilk kısmı bir kaç salise sarı beyaz ama aşağı doğru sayfaya inince diğer renk oluyor. Ben iyi uyumadım bugün ve baş ağrım var. Bu bir etken olabilir
Onu bilemem ama ben 10 yıldır ne zaman baksam hep sarı-beyaz görürüm hiç şaşmaz bu durumBugün her baktığımda mavi siyah. Konuya girerken ilk etapta ilk kısmı bir kaç salise sarı beyaz ama aşağı doğru sayfaya inince diğer renk oluyor. Ben iyi uyumadım bugün ve baş ağrım var. Bu bir etken olabilir
Hainku... @DosiHer doğru cevabı vereni bizden göreceksek ohoo
Evdekiler ile ikiye bölündük çocuklar bile farklı gördü. İlginç