şu anda beni seçmeyin dönüşümde favori seçin o daha güzel oluyorekimde dönüşünde ayın favorisi yine olursun zaten ozaman adaylığa çıkmamak lazım
şu anda beni seçmeyin dönüşümde favori seçin o daha güzel oluyorekimde dönüşünde ayın favorisi yine olursun zaten ozaman adaylığa çıkmamak lazım
Tüm forum özlüyoruz gerçekten yokluğun hissediliyor ayollşu anda beni seçmeyin dönüşümde favori seçin o daha güzel oluyorözlendiğimi sanıyorum öyle olmasada
ayy sen özle yeterli diğerlerinden bananeTüm forum özlüyoruz gerçekten yokluğun hissediliyor ayoll
Hhaha aa öyle deme onların oyuda sana lazım olucakayy sen özle yeterli diğerlerinden banane)
boşver onları bana tek oy yeterliHhaha aa öyle deme onların oyuda sana lazım olucak
ama sen yoksun diye en favori üye oylamasında seni erkenden şutluyorlar gitmeden millete yağ çekip öyle git sadece ben kurtaramıyorum seni
en favori üyede takaslar katılmak istemiyordu ama mecburi olarak katılım sağlıyordunuz evet ama @MayısKralı da ilk deneyimi sanırım sizinde yol göstermenizle birlikte diğer ayları daha sağlıklı sunucaktır acemiliğine verelim ayollZaten bulunmak istememe gibi bir şey yok isteğe bağlı değil bu etkinlikler, belli mesajı geçerse gelecek ay yine @Dosi olacak.@MayısKralı
Çünkü isteğe bağlı olsaydı bu zamana kadar yapılan etkinlikler bu kadar düzenli devam edemezdi.
Oyun arası kaçtın demek
Peki bundan sonra bulunuruz bizdeZaten bulunmak istememe gibi bir şey yok isteğe bağlı değil bu etkinlikler, belli mesajı geçerse gelecek ay yine @Dosi olacak.@MayısKralı
Çünkü isteğe bağlı olsaydı bu zamana kadar yapılan etkinlikler bu kadar düzenli devam edemezdi.
Kendime oy verdim yine sonuncu siraya düştün nanik
topaç emre yine sonuncu o da kendisine oy atma gafletinde bulunduğu halde
ne kadar pis bir insansınKendime oy verdim yine sonuncu siraya düştün nanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?