Mayıs 2017 Ayın En Favori Üyesi - Ön Eleme

Hangi 3 Üye Finale Yükselsin?

• Çiğdem-

Oy: 9 40.9%
  • vadikızı

Oy: 11 50.0%
  • destere

Oy: 6 27.3%
  • MasacRE-

Oy: 13 59.1%
  • xemrexxx

Oy: 5 22.7%
  • Tolstoyevski

Oy: 12 54.5%
  • sokak sanati

Oy: 8 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Hhaha aa öyle deme onların oyuda sana lazım olucak :A

ama sen yoksun diye en favori üye oylamasında seni erkenden şutluyorlar gitmeden millete yağ çekip öyle git sadece ben kurtaramıyorum seni :A
boşver onları bana tek oy yeterli :) zaten seçilmeyeceğim için ne kadar hakaret etsem azdır :)

Zaten bulunmak istememe gibi bir şey yok isteğe bağlı değil bu etkinlikler, belli mesajı geçerse gelecek ay yine @Dosi olacak. :) @MayısKralı

Çünkü isteğe bağlı olsaydı bu zamana kadar yapılan etkinlikler bu kadar düzenli devam edemezdi. :)
en favori üyede takaslar katılmak istemiyordu ama mecburi olarak katılım sağlıyordunuz evet ama @MayısKralı da ilk deneyimi sanırım sizinde yol göstermenizle birlikte diğer ayları daha sağlıklı sunucaktır acemiliğine verelim ayoll :A

Zaten bulunmak istememe gibi bir şey yok isteğe bağlı değil bu etkinlikler, belli mesajı geçerse gelecek ay yine @Dosi olacak. :) @MayısKralı

Çünkü isteğe bağlı olsaydı bu zamana kadar yapılan etkinlikler bu kadar düzenli devam edemezdi. :)
Peki bundan sonra bulunuruz bizde :) ama bu ay böyle olmasi iyi. Diger ay yokum zaten ve bir sonrakindede yeterli mesajim olmaz :D
Eylule kadar ölmezsek foruma Türkiyenin enerjisiyle yeni bir baslangic yaparim her anlamda yenilenerek :A