Hhaha en çok kazanan üye benim zaten oyüzden çok önemli değil cnm senin desteklerini biliyorum zaten
Hhaha en çok kazanan üye benim zaten oyüzden çok önemli değil cnm senin desteklerini biliyorum zaten
genel olarak dedim ben onu.Bu tarz oylamalara katılmama modası var forumda onu anlamaya çalışıyorum. Yeni başlayanları anlamak mümkün.Bu tarz yarışmalarda yarışmak için erken demeleri normal.Ama o eskidendi savaş gibi oylamalar şimdiki FF`de herkes rahat,mülayim.O yüzden çok büyütülecek bir şey değil gibi?? neyi büyütmüşüz?
ben ilkkez geçen ay bulundum ve daha başlar başlamaz bulunmak istemedigimi belirtmiştim ama bir kere başlatilmisti. Kendime göre sebeplerim var. Sonra anlatirim olmazsa
Rica ederim cnm bu sevgi anketi değil kimelr başarılıysa onu seçmeye çalısıyorum birazda biz ayakta tutuyoruz son dönemde forumuTeşekkür ederim Çiğdem
Rica ederim cnm bu sevgi anketi değil kimelr başarılıysa onu seçmeye çalısıyorum birazda biz ayakta tutuyoruz son dönemde forumu
aa @destere ye biir torpil var ama yavuklularda olan şeyler
Çokta şımarmasın neyse cnmTabii öyle başarıya bakmak en doğrusu zaten öyle biz kadınların çenesi durmuyor işte böyle
@destere e yavuklun tabii
seni geçmişim topaç demekki forumun en sevilmeyeni ben değilim sensinNe degisik bir liste
Zaten bulunmak istememe gibi bir şey yok isteğe bağlı değil bu etkinlikler, belli mesajı geçerse gelecek ay yine @Dosi olacak. @MayısKralıgenel olarak dedim ben onu.Bu tarz oylamalara katılmama modası var forumda onu anlamaya çalışıyorum. Yeni başlayanları anlamak mümkün.Bu tarz yarışmalarda yarışmak için erken demeleri normal.Ama o eskidendi savaş gibi oylamalar şimdiki FF`de herkes rahat,mülayim.O yüzden çok büyütülecek bir şey değil gibi
seçilirsen yılın bastonu ödülü sana verilecek artık bastonun üstünde seke seke halay çekebilirsinBen üyemiyim laa emekliyim. Farklı bi rütbe farklı bi konu olmalıydı.s.s
normalde @xemrexxx e kullanırdım ama ölü gibi dolaşıyor ayın favorisi olucak birşey yapmadıkı ayoll ayın gebermiş üyesi seçilebilirseni geçmişim topaç demekki forumun en sevilmeyeni ben değilim sensin
beni seviyorsun valla
ona oy verseydin affetmezdim seni sana hiçbir zaman oy vermedi gül ağa oyu haketmiyor y oysa ben öylemiyim her gördüğümde sana oy veresim geliyornormalde @xemrexxx e kullanırdım ama ölü gibi dolaşıyor ayın favorisi olucak birşey yapmadıkı ayoll ayın gebermiş üyesi seçilebilir
ekimde dönüşünde ayın favorisi yine olursun zaten ozaman adaylığa çıkmamak lazımona oy verseydin affetmezdim seni sana hiçbir zaman oy vermedi gül ağa oyu haketmiyor y oysa ben öylemiyim her gördüğümde sana oy veresim geliyor