Mayıs 2017 Ayın En Favori Üyesi - Ön Eleme

Hangi 3 Üye Finale Yükselsin?

• Çiğdem-

Oy: 9 40.9%
  • vadikızı

Oy: 11 50.0%
  • destere

Oy: 6 27.3%
  • MasacRE-

Oy: 13 59.1%
  • xemrexxx

Oy: 5 22.7%
  • Tolstoyevski

Oy: 12 54.5%
  • sokak sanati

Oy: 8 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
@Tolstoyevski Dositolsum baya fark açmış :A baya ceneside düsmüstü zaten mayısta :D
Bakalim kimler üst tura çıkacaklar

Son düzenleme:
?? neyi büyütmüşüz?
ben ilkkez geçen ay bulundum ve daha başlar başlamaz bulunmak istemedigimi belirtmiştim ama bir kere başlatilmisti. Kendime göre sebeplerim var. Sonra anlatirim olmazsa :)
genel olarak dedim ben onu.Bu tarz oylamalara katılmama modası var forumda onu anlamaya çalışıyorum:). Yeni başlayanları anlamak mümkün.Bu tarz yarışmalarda yarışmak için erken demeleri normal.Ama o eskidendi savaş gibi oylamalar şimdiki FF`de herkes rahat,mülayim.O yüzden çok büyütülecek bir şey değil gibi:)

vlla çok katkı yapan üye yok gibi herkes kabuğuna çekilmiş ayoll :F

@destere diyelim zaten diğer ay gidecek ayın üyesi olarak uğurlasak :A

@vadikızı diyelim benden sonra katkı yapanların basında geliyor çünkü mesaj sayılarında:A

gerçi üçümüzde kazandık kazanmayan birisi alırsada sevinirim :Z

@vadikızı diyelim benden sonra katkı yapanların basında geliyor çünkü mesaj sayılarında:A

Teşekkür ederim Çiğdem :D

Rica ederim cnm bu sevgi anketi değil kimelr başarılıysa onu seçmeye çalısıyorum birazda biz ayakta tutuyoruz son dönemde forumu :A

aa @destere ye biir torpil var ama yavuklularda olan şeyler :F

:DTabii öyle başarıya bakmak en doğrusu zaten öyle biz kadınların çenesi durmuyor işte böyle:F
@destere e yavuklun tabii :F

genel olarak dedim ben onu.Bu tarz oylamalara katılmama modası var forumda onu anlamaya çalışıyorum:). Yeni başlayanları anlamak mümkün.Bu tarz yarışmalarda yarışmak için erken demeleri normal.Ama o eskidendi savaş gibi oylamalar şimdiki FF`de herkes rahat,mülayim.O yüzden çok büyütülecek bir şey değil gibi:)
Zaten bulunmak istememe gibi bir şey yok isteğe bağlı değil bu etkinlikler, belli mesajı geçerse gelecek ay yine @Dosi olacak. :) @MayısKralı

Çünkü isteğe bağlı olsaydı bu zamana kadar yapılan etkinlikler bu kadar düzenli devam edemezdi. :)

beni seviyorsun valla :)