ADAYLAR
@MEnes
@Billy Kane
@MayısKralı
Final anketi 2 gün sürecektir.
Kendinize oy kullanabilirsiniz.
@MEnes
@Billy Kane
@MayısKralı
Final anketi 2 gün sürecektir.
Kendinize oy kullanabilirsiniz.
Peeh ben kimselere benzemem la bilmiyor musun bunu?
Iyy buralar narsisizm koktuPeeh ben kimselere benzemem la bilmiyor musun bunu?Ama oluşturduğumuz etki bakımından kendini görmen normal tabi, onda katılıyorum.
Hahaha dağıtalım o kokuyu en iyisi.Iyy buralar narsisizm koktuNeyse şimdiden hayırlı olsun ramazan boyu en favori üye olursun inş
Milli iradeye güveniyorum baktın geriye düştün trafoya kedi sokarızHahaha dağıtalım o kokuyu en iyisi.İnşallah oluruz göreceğiz artık halkın tepkisini.
Ön elemedeki gibi giderse olaya müdahil olmayız.Milli iradeye güveniyorum baktın geriye düştün trafoya kedi sokarız
Ben Adnan hocamın kediciklerinden ayarlarım bi taneÖn elemedeki gibi giderse olaya müdahil olmayız.Diğer durumlarda türlü şeyler olabilir, ama bizden bilmesin tabi halk.
Daha fazla halkı etki altına almayalım bence bu kadar sıvayarak.Ben Adnan hocamın kediciklerinden ayarlarım bi taneOlayı derin lobimle çözeriz
Aynen bu kadar goygoy yeter haydi ben yattaraDaha fazla halkı etki altına almayalım bence bu kadar sıvayarak.Şimdilik akışına bırakalım oylamayı.
Hak ettiğimi düşünüyorum.Kendime gönderdim gitti.
Iy laflara bak , Al birini vur ötekine .s.s Şu iki mesaj yüzünden insanın MEnes e oy verme isteği kalmıyor
Şimdi adalet terazisine göre hak edene hak ettiği değer verilmeli.Iy laflara bak , Al birini vur ötekine .s.s Şu iki mesaj yüzünden insanın MEnes e oy verme isteği kalmıyor
La sen kendini temsil edemessin ne adaletinden bahsediyonŞimdi adalet terazisine göre hak edene hak ettiği değer verilmeli.Biz adaleti temsil etmek için buradayız.
Sen rahat ol biz gerekeni yaparız her zaman. Adaletten şaşmadan yolumuza devam ederiz.La sen kendini temsil edemessin ne adaletinden bahsediyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?