ADAYLAR
@MEnes
@Billy Kane
@MayısKralı
Final anketi 2 gün sürecektir.
Kendinize oy kullanabilirsiniz.
@MEnes
@Billy Kane
@MayısKralı
Final anketi 2 gün sürecektir.
Kendinize oy kullanabilirsiniz.
Peeh ben kimselere benzemem la bilmiyor musun bunu? Ama oluşturduğumuz etki bakımından kendini görmen normal tabi, onda katılıyorum.Çok net @MEnes Foruma adeta damga vurdu gelir gelmez. Onda kendimi görüyorum
Iyy buralar narsisizm koktu Neyse şimdiden hayırlı olsun ramazan boyu en favori üye olursun inşPeeh ben kimselere benzemem la bilmiyor musun bunu? Ama oluşturduğumuz etki bakımından kendini görmen normal tabi, onda katılıyorum.
Hahaha dağıtalım o kokuyu en iyisi. İnşallah oluruz göreceğiz artık halkın tepkisini.Iyy buralar narsisizm koktu Neyse şimdiden hayırlı olsun ramazan boyu en favori üye olursun inş
Milli iradeye güveniyorum baktın geriye düştün trafoya kedi sokarızHahaha dağıtalım o kokuyu en iyisi. İnşallah oluruz göreceğiz artık halkın tepkisini.
Ön elemedeki gibi giderse olaya müdahil olmayız. Diğer durumlarda türlü şeyler olabilir, ama bizden bilmesin tabi halk.Milli iradeye güveniyorum baktın geriye düştün trafoya kedi sokarız
Ben Adnan hocamın kediciklerinden ayarlarım bi tane Olayı derin lobimle çözerizÖn elemedeki gibi giderse olaya müdahil olmayız. Diğer durumlarda türlü şeyler olabilir, ama bizden bilmesin tabi halk.
Daha fazla halkı etki altına almayalım bence bu kadar sıvayarak. Şimdilik akışına bırakalım oylamayı.Ben Adnan hocamın kediciklerinden ayarlarım bi tane Olayı derin lobimle çözeriz
Aynen bu kadar goygoy yeter haydi ben yattaraDaha fazla halkı etki altına almayalım bence bu kadar sıvayarak. Şimdilik akışına bırakalım oylamayı.
Hak ettiğimi düşünüyorum. Kendime gönderdim gitti.
Iy laflara bak , Al birini vur ötekine .s.s Şu iki mesaj yüzünden insanın MEnes e oy verme isteği kalmıyorÇok net @MEnes Foruma adeta damga vurdu gelir gelmez. Onda kendimi görüyorum
Şimdi adalet terazisine göre hak edene hak ettiği değer verilmeli. Biz adaleti temsil etmek için buradayız.Iy laflara bak , Al birini vur ötekine .s.s Şu iki mesaj yüzünden insanın MEnes e oy verme isteği kalmıyor
La sen kendini temsil edemessin ne adaletinden bahsediyonŞimdi adalet terazisine göre hak edene hak ettiği değer verilmeli. Biz adaleti temsil etmek için buradayız.
Sen rahat ol biz gerekeni yaparız her zaman. Adaletten şaşmadan yolumuza devam ederiz.La sen kendini temsil edemessin ne adaletinden bahsediyon