Oy almışsındır belki gizli oy atanlar var ama sana vermemişlerdir.Ocak ayında ben de hakkımla şampiyon olmuştum.Ayrıca aktiflik de bir kriter oy kullanmada.
Ben dip yaptım zaten 0 çekecem diye çok korktum.
Oy almışsındır belki gizli oy atanlar var ama sana vermemişlerdir.Ocak ayında ben de hakkımla şampiyon olmuştum.Ayrıca aktiflik de bir kriter oy kullanmada.
Ben dip yaptım zaten 0 çekecem diye çok korktum.
Totale vermiştir onlar.Oy almışsındır belki gizli oy atanlar var ama sana vermemişlerdir.
Atacan daha iyiydi bu ay haketti. Siz avucunuzu yalayın az çalış da sana da oy gelsin. Hoş çalışana da ekmek vermiyor bu üyeler çalışma boşver.Totale vermiştir onlar.
Gerçekten baya aydınlandım şu an.Atacan daha iyiydi bu ay haketti. Siz avucunuzu yalayın az çalış da sana da oy gelsin. Hoş çalışana da ekmek vermiyor bu üyeler çalışma boşver.
Show başlıyor.Gerçekten baya aydınlandım şu an.Aslında geçen ay çok kötü sayılmazdım da iyi de değildim. Bu ay şov yapacam inşallah.
Son anda görüp mesaji degistirmistim.Yok ben Atacan'a kullandım hiçbir zaman kendime oy atmam.
O çok sessiz zaten bu oylamalarda kendine atmıştır kesin.Son anda görüp mesaji degistirmistim.Gözüm kaymis.
TOTAL yine kendini düsünmüs gördün mü
Sen oylama sonuclarini göremiyor musun?O çok sessiz zaten bu oylamalarda kendine atmıştır kesin.
Şu an görüyorum 3 oy almışım.Sen oylama sonuclarini göremiyor musun?
Böyle yazdigina göre oy atanlari göremiyorsun.Şu an görüyorum 3 oy almışım.Ama gizli oy kullananlar da var şimdi Atacan belki de kendine atmamıştır.
Göremiyorum tabii sadece yöneticilerin gördüğünü biliyorum çünkü.Böyle yazdigina göre oy atanlari göremiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?