YENİ BÖLÜM TANITIMI!
@Özgür @Hazem @Ahmed @Yiğitt @phoebebuffay @Alos @The_Erinch @Angelica @Aserat @kerem ve diğer izleyen herkes...
abuu neler olacak öyleee 😱 @The_Erinch abiii koş gel fragmana bak yaa
YENİ BÖLÜM TANITIMI!
@Özgür @Hazem @Ahmed @Yiğitt @phoebebuffay @Alos @The_Erinch @Angelica @Aserat @kerem ve diğer izleyen herkes...
Offff...Geliyor AB de 17 ...YENİ BÖLÜM TANITIMI!
Başroller belli. @phoebebuffayYENİ BÖLÜM TANITIMI!
Hmm jenerik senaryodan daha önemli anlaşılan. Jenerikteki sıralamaya göre gidiyorsa Ezgi Mola dizideki en önemsiz röle sahip o zaman.Belli zaten, jenerikte ilk önce yazıyor zaten başroller.
Ekli dosyayı görüntüle 95833
Kanalın yayınlandığı basın bültenlerinde en önce Ezgi Mola'nın adı yazıyor.Belli zaten, jenerikte ilk önce yazıyor zaten başroller.
Ekli dosyayı görüntüle 95833
Yoo, jeneriklerde önce başrol ikili yazılır. Daha sonrada genelde dizideki en deneyimli ve usta oyuncu yazılır, bu isim bazen burdaki gibi başrol de olabilir.Hmm jenerik senaryodan daha önemli anlaşılan. Jenerikteki sıralamaya göre gidiyorsa Ezgi Mola dizideki en önemsiz röle sahip o zaman.
Ben Ezgi Mola başrol değil demiyorum ki. Ama Merve Dizdar'ın başrol olup Farah'ın yan rol olduğunu iddaa edenler var.Kanalın yayınlandığı basın bültenlerinde en önce Ezgi Mola'nın adı yazıyor.
İlginç, Ezgi - Farah - Birkan - Merve dörtlüsünün başrol olduğunu bilmek çok zor bir şey olmasa gerek aslında.Ben Ezgi Mola başrol değil demiyorum ki. Ama Merve Dizdar'ın başrol olup Farah'ın yan rol olduğunu iddaa edenler var.
Gülben hastaneye yatırılsın da az kafam rahatlasın. Önceden Gülben'i izlemek Safiye'yi görmek istemiyordum şimdi de daha çok Safiye-Naci sahnesi görmek istiyorum. Umarım Han Naci'ye kafayı takmaz.YENİ BÖLÜM TANITIMI!
Merve Dizdar ana karakter ama başrol sayılır mı bilemiyorum.İlginç, Ezgi - Farah - Birkan - Merve dörtlüsünün başrol olduğunu bilmek çok zor bir şey olmasa gerek aslında.
Umarım Sosyal Medya tepkilerini dikkate alırlar.Gülbenin Naciye aşık olmaması lazım umarım senaristler bu hataya düşmezler diyecem ama düştüler bile
Umarım Sosyal Medya tepkilerini dikkate alırlar.
Gülbene elini veren kolunu kurtaramıyorGülben olmazz ya... Naci olmaz....Allahım yaaa... Beni görse sokakta banada aşık olur mu acaba
Han kendisi çok normalmiş gibi Naciyi sorgulaması..
Dizide bir tane normal yok...