%100 olmasa da büyük ölçüde sadık bu da Masumlar Apartmanı'ndan çok daha GERÇEK bir dizi olması için yeter.Yazmayım diyorum da Kırmızı Oda sence %100 gerçek hikaye mi?
Bu arada sıradan bir bölüm oldu fragmanı izlesek yeterdi
%100 olmasa da büyük ölçüde sadık bu da Masumlar Apartmanı'ndan çok daha GERÇEK bir dizi olması için yeter.Yazmayım diyorum da Kırmızı Oda sence %100 gerçek hikaye mi?
Bu arada sıradan bir bölüm oldu fragmanı izlesek yeterdi
Aferin o zaman onlara%100 olmasa da büyük ölçüde sadık bu da Masumlar Apartmanı'ndan çok daha GERÇEK bir dizi olması için yeter.
Esra şikayet etmiştir işte direkt.Han mı şikayet etti diye kafamda deli sorular
Ya of taktın sen de gerçek hikayenin içine edildi bilmem ne diye. Sanki ilk defa gerçek bir hikayenin ya da kitap uyarlamasının farklı uyarlandığını izliyormuş gibi davranman gına getirdi.Yoo valla Kırmızı Oda gidiyor onda uygulanmasına gerek yok.DEK'i bilmiyorum ama.
Gerçek hikayenin içine edip gerçek hikaye diye pazarlamak yakışık almıyordu doğru olanı yapmışlar.
oooo isotcum falsolu geldinEsra şikayet etmiştir işte direkt.
Şimdi DEK tekrarı da var onda da Gerçek Hayat Hikayesi yazmıyor. 😱 Demek ki OGM bu stratejiden vazgeçmiş ve KO'da da yazmaz. Ama bu dizi için dediklerimin arkasındayım.Ya of taktın sen de gerçek hikayenin içine edildi bilmem ne diye. Sanki ilk defa gerçek bir hikayenin ya da kitap uyarlamasının farklı uyarlandığını izliyormuş gibi davranman gına getirdi.
Binnur Kaya'nın mimikleri de bu "%100 olmasa da büyük ölçüde GERÇEK" dilimine dahil mi?%100 olmasa da büyük ölçüde sadık bu da Masumlar Apartmanı'ndan çok daha GERÇEK bir dizi olması için yeter.
Ben terapinin uygunluğu açısından değil hikayelerin gerçekten yaşanmışlığı adına konuşuyorum mimik ne alaka. Yine alakasız bir yere çekmişsin tebrikler.Binnur Kaya'nın mimikleri de bu "%100 olmasa da büyük ölçüde GERÇEK" dilimine dahil mi?
Yoo valla Kırmızı Oda gidiyor onda uygulanmasına gerek yok.DEK'i bilmiyorum ama.
Gerçek hikayenin içine edip gerçek hikaye diye pazarlamak yakışık almıyordu doğru olanı yapmışlar.
Ya şaka yapıyorum neden ciddiye alıyorsun direkt.Ben terapinin uygunluğu açısından değil hikayelerin gerçekten yaşanmışlığı adına konuşuyorum mimik ne alaka. Yine alakasız bir yere çekmişsin tebrikler.
Kusura bakma aşırı anaçlığım tuttu yine.Ya şaka yapıyorum neden ciddiye alıyorsun direkt.
Hiç şaşırmadım kendisi direkt ciddileşiyor böyle konularda.Ya şaka yapıyorum neden ciddiye alıyorsun direkt.
Kusura bakma aşırı anaçlığım tuttu yine.Ama mimik işi de sonuçta Gülseren Hanım'ın gerçekte yaşadıklarıyla ilgili o öyle yapmışsa dizide de öyle yansıtılması normal.
Yumuşamış neyse ki Özgür beyciğim, korkmuştum bir an.Hiç şaşırmadım kendisi direkt ciddileşiyor böyle konularda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?