TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Bu adam gelir gelmez neden dayak yiyor acaba....

Gülben umarım hayal görüyordur...Kız resmen kitapların içinde bir yaşam kurmuş kendine.

Gülben-Esra sahnesine oha dedim. 😱 Madem artık gerçek hayata sadık kalma işini bir kenara attılar en azından bu sahne gerçek çıksın ve battı balık yan gider kafasıyla içimiz rahatlaya rahatlaya izleyelim.

Daha çok İnci ve Han bakışma sahnesi istiyoruz. Böylece dizi'yi 90 dakika falan ileri sardırırım toplamda, bana kalır mis gibi 80 dakika.

Çok korkuyorum Sen Anlat Karadeniz'in 23. Bölümü gibi 3 saat 11 dakika olmasından.

Reactions: Aserat
Bir şey soracağım Kırmızı Oda'yı izliyor musun.
Herkes bu diziyi savunurken benim daha çok müttefike ihtiyacım var izliyorsan aşırı mutlu edersin beni.

Reactions: DR
Bir şey soracağım Kırmızı Oda'yı izliyor musun.
Herkes bu diziyi savunurken benim daha çok müttefike ihtiyacım var izliyorsan aşırı mutlu edersin beni.
İzlemiyorum ama Binnur Kaya olduğu için sınavdan sonra izlemeyi düşünüyordum ama Azerbaycan'da olan malum olaylar yeni bittiği için izleyeceğim, zaman açmaya çalışıyorum.

Reactions: Aserat
İzlemiyorum ama Binnur Kaya olduğu için sınavdan sonra izlemeyi düşünüyordum ama Azerbaycan'da olan malum olaylar yeni bittiği için izleyeceğim, zaman açmaya çalışıyorum.
Kesinlikle izle bana kalırsa Masumlar'dan kat kat iyi.
En azından uzun uzun bakışma yok.

Reactions: DR
Ah Gülben, deterjanlı kekim benim. Umarım fragmandaki sahne sadece kötü bir kabustur.

Niye izlediğin diziye düşman kesildin şimdi? Yoksa Kırmızı Oda'yı gölgesinde bıraktığı için mi bu tantana?
Yoo hala seviyorum ama Gerçek Hayat Hikayesi iddiasının altını dolduramıyor çünkü kardeşler dışında hiçbir şey gerçek değil artık.

Yoo hala seviyorum ama Gerçek Hayat Hikayesi iddiasının altını dolduramıyor çünkü kardeşler dışında hiçbir şey gerçek değil artık.
Dizinin akışını kötüye götürmüyorsa bir sıkıntı yok?

Kırmızı Oda'da her şey kitapta olduğu gibi yansıtılıyor sanki.

Madem rahatsızsın izleme.ss Gerçek hayat hikayesi deniliyor ama öyle işlenmiyor muhabbeti çok saçma. Daha önce de dedim İG, DEK de çok farklı işlendi. Hatta çok sevdiğin Kırmızı Oda bile bire bir gitmiyorken sadece Masumlar Apartmanı’na laf söylemen aşırı saçma ve yine taraflılığını gösteriyor.
Gülseren Budayıcıoğlu hikaye sahibi aynı zamanda senaryoda da söz hakkı var. Eser sahibi bile izin veriyor buna.
Her uyarlama ya da esinleme iş bire bir aynı gidecek diye bir kural yok canım.

Gerçek bir hikayeyi Gülben ile Masal Saati'ne çeviren herkese teşekkürler.

Daha önce de aynı şeyi yazmıştım değişsin elbet ama tamamen farklı bir yere de savrulmasın. Şu an karakter isimleri dışında hiçbir şeyin gerçekle alakası kalmadı ki en azından Kırmızı Oda'da bazı şeyler değişse de büyük ölçüde sadık kalınıyor. Yoksa dizi hala iyi ama gerçek hikaye kafasıyla izlenmeyince.

Neyse sen bu dizi ağzıyla kuş tutsa bile eleştirirsin. Ben seni biliyorum. Senin için varsa yoksa Kırmızı Oda.

Jenerikteki "Gerçek Bir Hayat Hikayesi" yazısı "Gerçek Hayat Hikayesinden Uyarlanmıştır" olmuş ve dizi yayınlanırken altta yazan gerçek hikaye ifadesi de kalkmış. 😱 Neyse ki gerçek olmayan hikaye üzerinden bu yanlışta ısrarcı olmamışlar emeği geçen herkese teşekkürler.
@Özgür @kerem

Kına yak.

Darısı diğer OGM dizilerinin başına o zaman.
Ne de olsa onlar da birebir gitmiyor.

Gülben'in Esra'yı dışarı atma sahnesi hayaldir diye düşünüyordum gerçekmiş. 😱 Gülben'in içinden ne çıktı öyle ya.

Reactions: Angelica
Reactions: Özgür
Yoo valla Kırmızı Oda gidiyor onda uygulanmasına gerek yok.
DEK'i bilmiyorum ama.

Gerçek hikayenin içine edip gerçek hikaye diye pazarlamak yakışık almıyordu doğru olanı yapmışlar.
Yazmayım diyorum da Kırmızı Oda sence %100 gerçek hikaye mi?

Bu arada sıradan bir bölüm oldu fragmanı izlesek yeterdi