Kızı yola attıktan sonra polis buluyor, ambulans geliyor hastaneye götürüyor. Sonra kızın ailesi de hastaneye gidiyor, orada yine bazı olaylar oluyor. Doktor dışarı çıkıyor "kaybettik" diyor bitiyor.Hani kızı yola atıyor ya
Kızı yola attıktan sonra polis buluyor, ambulans geliyor hastaneye götürüyor. Sonra kızın ailesi de hastaneye gidiyor, orada yine bazı olaylar oluyor. Doktor dışarı çıkıyor "kaybettik" diyor bitiyor.Hani kızı yola atıyor ya
Kız hamile mi?Kızı yola attıktan sonra polis buluyor, ambulans geliyor hastaneye götürüyor. Sonra kızın ailesi de hastaneye gidiyor, orada yine bazı olaylar oluyor. Doktor dışarı çıkıyor "kaybettik" diyor bitiyor.Ama ölen kız değil bebek.
Annesi daha çocuksun diyince kız ben 19 oluyorum demişti
Gördü 19'u.Annesi daha çocuksun diyince kız ben 19 oluyorum demiştiAl sana 19
Anlamıyor işte...@Emre Ozansoy adam kızı kullandı ve kız yine adama ağlıyo :/
İlker vicdana mı geldi :OAnlamıyor işte...Biraz beyin oluyor insanda ya.
Vücudunda kan izleri falan var, başka şeyler olmuştur orada da.İlker vicdana mı geldi :O
Kızı yola atmadı mı dahaVücudunda kan izleri falan var, başka şeyler olmuştur orada da.
Kızı yola attı, iki zamanlı gösterdikleri için arada karışıyor.
Tek kaş çizmişKızı yola attı, iki zamanlı gösterdikleri için arada karışıyor.
Evet adı da Asi Melek.
Kör kütük aşık...@Emre Ozansoy anasına hesap vermiyor adama hesap veriyor yerin dibine batsın ıyy
O aşk yerin dibine batsınnKör kütük aşık...
Ela bitirdi ve hamile kaldığını öğrendi klasik türk dizisiAynen öyle.
Klasik Sırma Yanık dizisi desek daha iyi olur.Ela bitirdi ve hamile kaldığını öğrendi klasik türk dizisia
Anne olma hayaline girdi şimdidenKlasik Sırma Yanık dizisi desek daha iyi olur.
Hayallerini yaşayamayacak...Yalan söylemiş yaw
------
Anne olma hayaline girdi şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?