NOW Masumiyet - Dizi Yorumları

Ela ve İlker'in tanışması...

İlayda'nın son iki partneri neden bu kadar iyi?

İrem ve Ela'nın sarılması.

Mahkeme sahnesine berbat demek isterdim ama yalana gerek yok, bunları cidden hak etmedi bu dizi...

Ela ve İrem üvey kardeş olsun, 8 yıl boyunca da gün saysın.
Ne kadar saçma bir final ya?

Dizi uzasaydı İlker'i sonradan suçsuz yapıp o şiddete rağmen o iki kızlardan biri ile evlendirirlerdi

Ben daha kötü bir final bekliyordum, toparlayabilecekleri kadar toparlamışlar. Hale - Harun ilişkisi, Cenk'in kaçması, deri eldivenli kişi, Birce'nin yokluğu vs. Tek bölüme sığdırılanlara bakınca yeterli bir final. Keşke Star'da falan yayınlansaydı, o zaman bu reytingleri alsa 2. sezonu bile olurdu. Tabi Sırma Yanık'ın saçmalama potansiyelini düşününce olmaması daha da iyi olabilir

Reactions: Emre Ozansoy
Deri eldivenli kişiyi bende anlamadım. Ama herkes "Ela, ilk sevgilisini aklamak için kafasından uydurdu" yazmış. Daha açıklayıcı bir final olabilirdi. Hele bugün aldığı oranlardan sonra.

Reactions: ozmoturk
Deri eldivenli kişiyi bende anlamadım. Ama herkes "Ela, ilk sevgilisini aklamak için kafasından uydurdu" yazmış. Daha açıklayıcı bir final olabilirdi. Hele bugün aldığı oranlardan sonra.
Herşeyin açık bırakıldığı, normal bir bölüm yerine olayların çoğunun belli olduğu bir final olmuş en azından. Keşke en azından Haziran sonuna kadar bıraksalardı da daha açıklayıcı bir son izleyebilseydik. FOX'un aceleciğiyle bu kadar olmuş

Reactions: Emre Ozansoy